Vita Roz 40cps Mărește

Vita Roz 40cps

Producator: PlantaVorel

Vita Roz 40cps

More details

Lei 15.70

  • Mod de prezentare: comprimate din pulberi vegetale, flacon 40 tb

    Recomandari:  Adjuvant in stari de surexcitare, stress, surmenaj, blocaje psihice, balbaiala, pavor nocturn, enurezis, in epuizarile nervoase ale scolarilor; distonie neuro-vegetativa, depresii nervoase simptomatice si reactive / Fitocomplexul activ are actiune antidepresiva, sedativa, antinevralgica, de sustinere a organismului in conditii de stress, favorizeaza  tonifierea si revigorarea  sistemului nervos, redand increderea in capacitatea proprie de lupta si existenta a bolnavului.

    Compozitie: Extract uscat si pulbere din iarba de sunatoare (Hyperici herba), ulei de levantica (Aetheroleum Lavandulae) si excipienti de comprimare. Contine lactoza si amidon din porumb. 

    Mod de administrare: Intern,  adulti: 1-2 tablete de 2 ori pe zi; pentru obtinerea unui efect neurotonic si antidepresiv stabil se va utiliza produsul cel putin 2-3 luni;copii intre 6 -12 ani : 1 tb / zi;  copii intre 12-18 ani: 2 tb / zi

    Precautii: In caz de fotosensibilitate a pielii/ persoanele blonde vor evita expunerea la radiatiile solare pe perioada curei; in cazul persoanelor hipotensive.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Vita Roz 40cps

Vita Roz 40cps

Vita Roz 40cps

30 alte produse din aceeași categorie: