Voseptol 40cpr Mărește

Voseptol 40cpr

Producator: PlantaVorel

Voseptol 40cpr

More details

Lei 16.40

  • Mod de prezentare: comprimate din pulberi vegetale, flacon 40 tb

    Recomandari: Adjuvant in afectiunile bucofaringiene si ale cailor respiratorii  superioare (faringite, laringite, rinite, traheobronsite, afte si leziuni bucale, stomatite, paradontopatii, halena), traheobronsite,  astmului bronsic si emfizem pulmonar.  

    Compozitie: Tinctura de propolis continand 25 % substanta uscata, uleiuri volatile din levantica (Aetheroleum lavandulae), eucalipt (Aetheroleum eucalypti), menta (Aetheroleum menthae), jneapan (Aetheroleum Pini), cimbru (Aetheroleum Thymi), mentol si excipienti de comprimare. Contine zahar si indulcitor- ciclamat de sodiu.

    Mod de administrare: Intern: curativ, se sug 1-2 tablete de 3-4 ori pe zi, dupa mese, minim 5 zile;preventiv si intretinere: se sug  1-2 tablete pe zi, la nevoie; copii peste 3 ani, se sug cate ½ tableta de 3 ori pe zi, minim 5 zile.

    Precautii: Se recomanda prudenta in cazul persoanelor cu alergie cunoscuta la propolis si la uleiurile volatile si celor cu risc alergic crescut. Contraindicatii: nu se recomanda persoanelor bolnave de diabet insulino-dependent.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Voseptol 40cpr

Voseptol 40cpr

Voseptol 40cpr

30 alte produse din aceeași categorie: