Expectorante 40cpr Mărește

Expectorante 40cpr

Producator: PlantaVorel

Expectorante 40cpr

More details

Lei 15.50

  • Mod de prezentare: comprimate din pulberi vegetale, flacon 40 tb

    Recomandari:  Profilactic si adjuvant in tratamentul tusei din afectiunile acute sau cronice (infectii ale aparatului respirator, bronsite, gripa, astm bronsic ).

    Compozitie:Pulberi vegetale din floare de ciubotica cucului (Primula officinalis), radacina de iarba mare (Inula helenium), iarba de rostopasca (Chelidonium majus), uleiuri volatile de cimbru (Aetheroleum Thymi), jneapan (Aetheroleum Pini) si excipienti de comprimare. Produsul contine lactoza si amidon din porumb.

    Mod de administrare: Intern, la adulti: 3-4 comprimate pe zi, timp de 3-14 zile, la copii intre 6-12 ani, jumatate din doza adultilor, timp de 3-7 zile. La copii sensibili, in a 4-5-a zi de tratament pot aparea scaune diareice. In acest caz se va intrerupe tratamentul. 

    Precautii: La copiii sensibili, in a 4-5-a zi de tratament pot aparea scaune diareice;se va intrerupe utilizarea produsului. Contraindicatii: in sarcina, lactatie si in afectiuni cardiace aflate sub tratament cu medicatie digitalica (poate determina o scadere a nivelului digitalei in circulatia sanguina). 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Expectorante 40cpr

Expectorante 40cpr

Expectorante 40cpr

30 alte produse din aceeași categorie: