Splino Protect 60cps Mărește

Splino Protect 60cps

Producator: Indian Herbal

Splino Protect 60cps

More details

Lei 32.80

 • Splino Protect este un  produs special conceput pentru mentinerea splinei intr-o stare optima de functionare si asigurarea unei rezistente crescute a organismului la infectii.

  Splina, care are un rol foarte important in asigurarea raspunsului imunitar, preia din circulatie celulele albe imbatranite, particulele straine si microbii pe care apoi ii distruge prin fagocitoza.

  Administrat sistematic, Splino Protect favorizeaza imbunatatireasemnificativa a calitatii sangelui, tocmai datorita ajutorului pe care il ofera inprocesul de filtrare si in cel de producere a globulelor rosii sanatoase.

  Nu in ultimul rand, datorita efectului sau de stimulare a uneia dintre functile pe care splina le are, aceea de stocare a fierului, Splino Protect este recomandat si celor care sufera de anemie feripriva.

  Indicatii:

  • Splenomegalie (marirea volumului splinei)
  • Asplenie (absenta functiei normale a splinei)
  • Splenectomie (indepartarea chirurgicala a splinei)

  Disclaimer: produsul nu substituie o alimentatie corecta si un regim de viata sanatos si echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

  Ingrediente: Pongamia glabra, Shilajit, Tecomella undulata, Cassia angustifolia, Plumbago zeylanica, Punica granatum, Tinospora cordifolia

  Doza recomandata pentru consumul zilnic: cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de masa.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Splino Protect 60cps

Splino Protect 60cps

Splino Protect 60cps

30 alte produse din aceeași categorie: