Hyper Diab 300mg 60cps Mărește

Hyper Diab 300mg 60cps

Producator: Hypericum Plant

Hyper Diab 300mg 60cps

More details

Lei 16.40

 • Recomandari:

  Produsul se foloseşte în scăderea zahărului din sânge la persoanele cu glicemie crescută. La bolnavii de diabet capsulele se folosesc ca adjuvant alături de tratamentul indicat de medic, având rol de a preveni şi de a ameliora afecţiunile care insoţesc diabetul zaharat cauzate de slaba circulaţie periferică (retinopatie diabetică, hipertensiune arterială, arterite). Măreşte contribuţia ficatului în reglarea glicemiei. Se recomandă un regim alimentar dietetic cu fibre vegetale, multe legume, fructe, crudităţi de sezon, Sirop natural de Afin, Coacaz-negru, Multifruct, îndulcite cu Îndulcitor natural noncaloric.

  Proprietati:

  - hipoglicemiant, prin stimularea funcţiei insulino-secretoare a pancreasului endocrin care controlează metabolismul glucozei, stimulează ficatul în reglarea glicemiei; depurativă, antiseptică.

  Administrare:

  Doza zilnică recomandată, în cazul persoanelor adulte este de 6 capsule pe zi, câte 2 capsule de 3 ori pe zi, alături de tratamentul prescris de medic, dacă acesta există. Cura este de lungă durată. Nu are contraindicaţii. O cutie conţine 60 capsule a câte 300 mg.

  Compozitie:

  Extract natural din: Fasole-Phaseolus vulgaris, Afin-Vaccinium myrtillus, Mesteacan-Betula verrucosa, Dud- negru-Morus nigra, Mur-Rubus fruticosus, Salvie-Salvia officinalis, Urzica-mare-Urtica dioica,Trei-frati- patati-Viola tricolor, Nuc-Juglans regia, Anghinare-Cynara scolymus, Papadie-Taraxacum officinale, Telina-Apium graveolens, Ienupar-Janiperus comunis, Scortisora-Cinnamomum ceylanicum, Cuisoare-Eugenia caryophyllata, Selenium Y si extract de fructe de Momordica charantia.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Hyper Diab 300mg 60cps

Hyper Diab 300mg 60cps

Hyper Diab 300mg 60cps

30 alte produse din aceeași categorie: