Antialcool 330mg 60cps Mărește

Antialcool 330mg 60cps

Producator: Hypericum Plant

Antialcool 330mg 60cps

More details

Lei 16.40

 • Recomandari:

  Adjuvant in tratamentul alcoolismului cronic prin reducerea dorinţei de a consuma bauturi alcoolice şi prin crearea unei senzaţii de dezgust şi aversiune faţă de alcool. Acestea sunt recomandate şi în migrene şi tulburări de memorie caracteristice dependenţei de alcool. Tratamentul trebuie insoţit de o alimentaţie sănătoasă, de odihnă corespunzatoare şi de o voinţă puternică.

  Proprietati:

  - energizantă, vitaminizantă, remineralizantă, sedativă, antidepresivă, depurativă; calmează dorinţa de bauturi alcoolice; provoacă dezgust şi aversiune faţă de alcool; elimină carenţele de vitamine şi minerale caracteristice persoanelor dependente de alcool.

  Administrare:

  Pentru adulţi, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 după fiecare masă principală, în cure de 40 zile, se face pauză 7 zile si cura se reia.

  Ingrediente:

  extract natural din plante medicinale: Sunatoare-Hypericum perforatum, Catina-alba-Hippophae rhamnoides, Pedicuta-Lycopodium clavatum, Papadie-Taraxacum officinale, Brusture-Arctium lappa, Salcie-Salix alba si Cimbrisor-Thymus serpyllum.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Antialcool 330mg 60cps

Antialcool 330mg 60cps

Antialcool 330mg 60cps

30 alte produse din aceeași categorie: