Anti-anxietate 60cps Mărește

Anti-anxietate 60cps

Producator: Hypericum Plant

Anti-anxietate 60cps

More details

Lei 26.20

 • Compozitie

  Extract natural din : Sunatoare (Hypericum perforatum), Valeriana (Valeriana officinalis), Tei (Tilia cordata), Hamei (Humulus lupulus), Talpa-gastei (Leonurus cardiaca) si acetat de Magneziu .

  Proprietati

  Produsul Anti-Anxietate are rol de ameliorare a tulburărilor emoţionale care insoţesc stările de anxietate. Reduce starea de agitaţie, de nelinişte generală, de frică sau panică. Crează un confort psihic de rezistenţă în stările de stres. Diminuează tensiunea nervoasă şi nervozitatea în general, induce un somn liniştit şi profund, reduce insomniile. Starea de anxietate trebuie ţinută sub control, altfel poate provoca modificări somatice (reacţii neurovegetative), palpitaţii, transpiraţie şi alte tulburări emoţionale.

  Mod de utilizare

  Adulţi: doza medie recomandată este de 3 capsule pe zi, câte una după fiecare masă principală. Doza maximă este de 6 capsule pe zi, câte 2 după fiecare masă principală. Cura durează 2 luni, pauză de 2 săptămâni, după care se poate relua. Copii de la 6 ani în sus, câte 1-2 capsule pe zi în cură de o lună, pauză de 2 săptămâni şi cura se poate relua. Capsulele se pot lua la nevoie în caz de agitaţie, nervozitate sau insomnie.

  Recomandari

  Se recomadă adulţilor care au stări emoţionale crescute, femeilor la premenopauză şi menopauză, persoanelor în varstă şi copiilor (peste 6 ani) foarte emotivi, hiperactivi.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Anti-anxietate 60cps

Anti-anxietate 60cps

Anti-anxietate 60cps

30 alte produse din aceeași categorie: