Trilavanda after shave 50ml Mărește

Trilavanda after shave 50ml

Producator: Hofigal

Trilavanda after shave 50ml

More details

Lei 11.00

 • Compozitie

  Polizaharide cu important rol nutritiv si biostimulator, acizi polifenolcarboxilici, fitosteroli, acizi grasi, vitamine, ulei esential, flavonoizi, acizi liberi si esterificati – acid cafeic, clorogenic, ferulic, rutozid, echinacozide, verbacozide, acizi aminati liberi si ca peptizi inferiori.

  Actiune

  Produsul insumeaza calitatile numeroaselor principii bioactive care se gasesc in cele trei extracte fitoterapice: tinctura de echinacea, tinctura de traista ciobanului si uleiul esential de levantica.

  Recomandari

  Ansamblul de compusi care actioneaza sinergic confera tincturii o remarcabila actiune antiinflamatoare, antiseptica, dermoregeneratoare prin efectul sau imunostimulator, emolienta si de infrumusetare a pielii.

  Tinctura de traista ciobanului are ca principali componenti: colina, acetilcolina, tiamina si alte vitamine, substante tanante, rezine, aminozaharuri,rutozid, acizii fumaric si maleic, acid protocatehic, acizi aminati,fitosteroli si saruri ale K, Mg, Ca, Zn cu multiple efecte nutritive si biostimulatoare asupra pielii. Sinergismul acestora determina o buna actiune vasoconstrictoare, hemostatica, astringenta si cicatrizanta,antiedematoasa si antiinflamatoare, anticuperozica, antiseboreica si de crestere a troficitatii pielii.

  Uleiul esential de levantica, foarte apreciat pentru proprietatile sale de exceptie datorate celor peste 100 de compusi identificati, este utilizat in acest caz pentru proprietatile sale puternic antiseptice, sedative,relaxante asupra musculaturii si sistemului nervos, revulsive,cicatrizante si reepitelizante, antiedematoase, precum si antiseboreice si placut mirositoare.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Trilavanda after shave 50ml

Trilavanda after shave 50ml

Trilavanda after shave 50ml

30 alte produse din aceeași categorie: