Tinctura de cretisoara 50ml Mărește

Tinctura de cretisoara 50ml

Producator: Dacia Plant

Tinctura de cretisoara 50ml

More details

Lei 9.10

 • TINCTURĂ DE CREŢIŞOARĂ
  (Alchemilla vulgaris)
  Soluţie hidroalcoolică

   

  TINCTURA DE CREŢIŞOARĂeste o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Alchemilla vulgaris. 
  Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp. 
  În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

  DESPRE  CREŢIŞOARĂ:
  Creţişoara face parte din familia Rosaceae, fiind o plantă erbacee, perenă, cu frunze mari, rotunjite,  reniforme, având 7 sau 9 lobi şi  marginile dinţate. Florile mici, de culoare galben-verzui sunt grupate în inflorescenţe. Cunoscută încă din antichitate, creţişoara a fost utilizată în diferite tradiţii, atât pentru trezirea şi amplificarea feminităţii, cât şi pentru vindecarea afecţiunilor ginecologice,  fiind o plantă asociată cu feminitatea. Creşte la marginea pădurilor, a drumurilor, pe păşuni, fâneţe, pe stânci şi coaste abrupte, în zona de deal şi de munte. Se mai numeşte brumărie, creţărel, rătunjir, umbra-muntelui, umbrarul-doamnei etc.

  Contribuie la

  - combaterea riscului de sângerare
  - funcţionarea normală a sistemului hormonal feminin şi reducerea stărilor neplăcute care apar pe perioada ciclului menstrual.

  Precautii

  Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).

  Contraindicatii

  Datorită conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.
  La persoanele cu hipercoagulabilitate sanguină, alergie la creţişoară, tratamente care nu permit consumul de alcool.

  Administrare:

  INTERN:

  Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar), de 3-4 ori pe zi, înainte de mese.

  Ingrediente: apă purificată, alcool etilic 40% vol., creţişoară (Alchemilla vulgaris), părţi aeriene, 20%.
  Raport plantă/alcool etilic – 1:5 
  Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Tinctura de cretisoara 50ml

Tinctura de cretisoara 50ml

Tinctura de cretisoara 50ml

30 alte produse din aceeași categorie: