Xantoprostal 60cpr Mărește

Xantoprostal 60cpr

Producator: Dacia Plant

Xantoprostal 60cpr

More details

Lei 17.70

 • XANTOPROSTAL
  Pentru menținerea sănătății prostatei

   

  XANTOPROSTAL este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii prostatei.

  DESPRE SĂNĂTATEA PROSTATEI:
  Prostata este un organ musculo-glandular care înconjoară porţiunea iniţială a uretrei la bărbat, având rol în secreţia lichidului seminal. Afecţiunile care apar la nivelul prostatei pot fi de natură inflamatorie (ce apar ca urmare a infecţiilor bacteriene) sau tumorală, acestea conducând la mărirea dimensiunilor prostatei. Creşterea în volum a prostatei determină îngustarea uretrei, motiv pentru care, acest tip de afecţiuni pot fi însoţite de probleme la urinare. Adenomul de prostată este o afecţiune care apare după vârsta de 50 de ani, ea fiind datorată transformării testosteronului în dihidrotestosteron, hormon responsabil de apariţia acestei boli. Simptomele care apar în această afecţiune sunt: nicturie (micţiune nocturnă), polakiurie (urinări frecvente şi în cantităţi  reduse), disurie (dificultăţi de urinare), senzaţie imperioasă de a urina, micţiune prelungită etc. Complicaţiile adenomului de prostată constau în apariţia obstrucţiei urinare sau a incontinenţei urinare. Din acest motiv, se impune instituirea unor cure cu produse naturale sau/şi medicamente, care să împiedice agravarea afecţiunilor şi să restabilească funcţionarea în parametrii optimi ai prostatei.

  Contribuie la

  - menţinerea sănătăţii prostatei,
  - funcţionarea normală a sistemului urinar, prin ameliorarea diurezei.

  Contraindicatii

  Anemie hemolitică, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

  Administrare

  Adulţi: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

  Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; ghimpe (Xanthium spinosum) - părți aeriene (200 mg); pufuliţă-cu-flori-mici (Epilobium hirsutum) - părți aeriene (200 mg); palmier-pitic (Serenoa repens) - fructe (100 mg); dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Xantoprostal 60cpr

Xantoprostal 60cpr

Xantoprostal 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: