Vitex 60cpr Mărește

Vitex 60cpr

Producator: Dacia Plant

Vitex 60cpr

More details

Lei 20.50

 • VITEX
  Susține secreția de progesteron

   

   

  VITEX este un supliment alimentar care susține secreția de progesteron, unul dintre hormonii cu un rol major pentru organismul feminin. Ajută la echilibrarea sistemului hormonal feminin și la estomparea simptomelor neplăcute apărute în perioada menstruală.

  SCURT ISTORIC:
  Originar din zona mediteraneană şi Asia Centrală, Lemnul-lui-Avram este o plantă cunoscută şi folosită de mii de ani datorită proprietăţilor sale deosebite. În tratatul său despre plante, Teofrast, părintele botanicii, o numea ,,Agnos'', după latinescul agnus, care însemna miel, planta fiind folosită de călugări pentru reducerea apetitului sexual. Din acest motiv, era des cultivată în mănăstiri şi adăugată în mâncarea călugărilor, fiind denumită ,,Piperul călugărilor'' în Roma Antică, iar pe meleagurile noastre ,,Mielărea''. În enciclopedia botanică Historia Naturalis, Plinius cel Bătrân, unul dintre cei mai vestiţi medici şi botanişti ai antichităţii, îl denumea ,,Vitex agnus-castus'' sau ,,Fructul Castităţii'', termenul ,,Vitex'' provenind din verbul latin ,,vieo'', care însemna a ţese sau a împleti (planta fiind folosită pentru împletirea coşurilor de nuiele), iar termenul ,,castus'' însemnând castitateÎn Grecia antică, în timpul ceremoniilor destinate fertilităţii, femeile dormeau pe o saltea împletită din frunze şi tulpini de Vitex agnus-castus pentru a-şi potoli focul dorinţelor sexuale.

  Contribuie la

  - funcţionarea normală a corpului luteal
  - reducerea stărilor de disconfort care apar la nivelul sânilor
  - reducerea secreţiei hipofizare de prolactină
  - reducerea senzaţiilor neplăcute care apar pe perioada ciclului menstrual.

  Contraindicatii

  Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

  Administrare

  Adulţi: câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, în cure succesive de 3 luni, cu o lună pauză între ele.

  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură. În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

  Ingrediente/ comprimat: celuloză microcristalină; lemnul-lui-Avram (Vitex agnus-castus) - extract hidroalcoolic cu 0,5% agnuzidă din fructe (400 mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Vitex 60cpr

Vitex 60cpr

Vitex 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: