Stimularea lactatiei 60cpr Mărește

Stimularea lactatiei 60cpr

Producator: Dacia Plant

Stimularea lactatiei 60cpr

More details

Lei 17.00

 • MAMI – STIMULAREA LACTAŢIEI
  Fii fericită, dăruind

   

  MAMI – STIMULAREA LACTAŢIEI este un produs natural recomandat pentru normalizarea procesului de lactaţie la femeile care alăptează.

  DESPRE ALĂPTARE:
  Rezistenţa la boli, formarea de anticorpi, prevenirea alergiilor, dezvoltarea emoţională armonioasă şi creşterea coeficientului de inteligenţă sunt doar câteva dintre beneficiile de neînlocuit ale laptelui matern. Mai ales în primul an de viaţă, laptele matern este prima şi cea mai importantă opţiune de hrănire pentru bebeluş. Adesea însă o serie de factori, precum confruntarea cu stresul, consumul insuficient de lichide, hrănirea deficitară, o atmosferă emoţională tensionată, alăptarea rară sau insuficientă, necunoaşterea poziţiei corecte de alăptare etc, pot să afecteze mama şi, astfel, să determine scăderea lactaţiei, generând un nou motiv de tensiune şi îngrijorare. 
  După identificarea şi eliminarea, pe cât posibil, a factorilor perturbatori ai lactaţiei, primul ajutor eficient îl reprezintă utilizarea suplimentelor naturale pe bază de plante.

  Contribuie la

  Contribuie la normalizarea secreţiei lactate la lăuze.

  Contraindicatii

  Sarcină, alergie la oricare dintre componentele produsului.

  Administrare

  La lăuze: câte 1 comprimat de 4 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură. În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

  Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină, shatavari (Asparagus racemosus) – pulbere din rădăcini,(120mg); anason (Pimpinella anisum) - extract hidroalcoolic 20:1 din fructe (100mg); mărar  (Anethum graveolens) - fructe(100mg); roiniţă (Melissa officinalis) – părți aeriene (100mg); fenicul (Foeniculum vulgare) - fructe (80mg)dioxid de siliciu coloidal.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Stimularea lactatiei 60cpr

Stimularea lactatiei 60cpr

Stimularea lactatiei 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: