Estrogen natural 60cpr Mărește

Estrogen natural 60cpr

Producator: Dacia Plant

Estrogen natural 60cpr 

More details

Lei 24.30

 • ESTROGEN NATURAL
  Susține funcția hormonală feminină

   

  ESTROGEN NATURAL este un produs cu un conţinut ridicat de fitoestrogeni, recomandat femeilor pentru funcţionarea normală a sistemului hormonal feminin şi normalizarea funcţiei reproductive.

  ISTORIC: 
  Dong Quai sau ,,Angelica chinezească”, este o plantă celebră în Asia, fiind folosită de mii de ani în medicina tradiţională chineză, coreeană şi japoneză pentru corectarea dezechilibrelor energiei yin, care apar la nivelul aparatului reproducător feminin. Planta a fost numită şi ,,Ginseng-feminin'' deoarece în trecut era utilizată în afecţiuni ginecologice şi recuperarea organismului dupa naştere. În medicina ayurvedică dong quai se întrebuinţa pentru: îmbunătăţirea funcţiei reproductive la femei, eliminarea simptomelor menopauzei (bufeurilor, transpiraţiei nocturne şi uscăciunii vaginale), creşterea fertilităţii, reglarea ciclului menstrual, reducerea stărilor neplăcute ce apar în sindromul premenstrual, reglarea menstruaţiei după naştere, stimularea şi relaxarea musculaturii uterine.

  Contribuie la

  - funcţionarea normală a sistemului hormonal feminin
  - normalizarea funcţiei reproductive la femei
  - funcţionarea normală a ciclului menstrual
  - reducerea stărilor neplăcute care apar la menopauză şi pe perioada ciclului menstrual
  - amplificarea feminităţii.

  Precautii

  Pentru creşterea fertilităţii se recomandă administrarea produsului în cure de 3 luni, cu 1-2 luni pauză, timp în care se urmăreşte procrearea.
  Din cauza efectului abortiv se recomandă ca, pe perioada administrării produsului, să se ia măsuri de contracepţie. În momentul în care se doreşte conceperea unui copil, se întrerupe cura cu ESTROGEN NATURAL.
  Pentru femeile care au un flux menstrual abundent se recomandă întreruperea administrării pe perioada menstruaţiei (după terminarea acesteia administrarea putând fi reluată).
  A se evita expunerea prelungită la soare şi la radiaţii UV pe perioada administrării produsului. 
  Se recomandă administrarea cu prudenţă la persoanele cu tulburări hemoragice sau la cele aflate în tratament cu medicamente anticoagulante sau antiagregant-plachetare. 

  Contraindicatii

  Chisturi ovariene, noduli mamari, fibrom uterin, tumori benigne şi maligne, mamare şi genitale, sarcină, alăptare, boli hemoragice, alergie la Angelica sinensis şi/ sau la alte plante din fam. Umbelliferae

  Administrare

  Femei şi tinere peste 14 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. În caz de devitalizare se recomandă administrarea a câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe perioade scurte (până la 14 zile).

  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

  Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; dong quai (Angelica sinensis) - rădăcină (300 mg); dong quai (Angelica sinensis) - extract hidroalcoolic 10:1 din rădăcină (200 mg).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Estrogen natural 60cpr

Estrogen natural 60cpr

Estrogen natural 60cpr 

30 alte produse din aceeași categorie: