Spirulina si ganoderma 60cpr Mărește

Spirulina si ganoderma 60cpr

Producator: Dacia Plant

Spirulina si ganoderma 60cpr

More details

Lei 16.50

 • SPIRULINĂ CU GANODERMA
  Reîntineritor

  SPIRULINĂ CU GANODERMA este un produs natural recomandat pentru îmbunătăţirea stării generale, rezistenţei organismului precum şi pentru încetinirea procesului de îmbătrânire.

  DESPRE  SPIRULINĂ: 
  Algele au fost primele forme de viaţă de pe pământ, ele fiind organisme aflate la graniţa dintre regnul vegetal şi cel animal. Spirulina face parte din clasa cianobacteriilor sau algelor albastre-verzi, care trăiesc în apele calde şi alcaline, din diverse zone geografice. Ea a apărut cu aproximativ 3,5 milioane de ani în urmă, având formă spiralată şi culori ce variază între verde închis şi verde-albăstrui. Se consideră că, până în secolul al XVI-lea, spirulina a reprezentat o sursă de hrană pentru azteci şi mesoamericani, ea având o concentraţie mare de proteine şi o valoare nutritivă ridicată. Spirulina are o compoziţie bogată în: proteine, vitamine din complexul B (B1, B2, B6, acid folic), beta-caroten, vitamina E, săruri minerale (fier, calciu, zinc, potasiu, magneziu, seleniu, cupru şi sodiu), acizi graşi, phycocianină, clorofilă etc. Sub formă uscată, 100 g spirulină conţin 60 – 70 g proteine (de 3 ori mai mult decât carnea de porc, de 2 ori mai mult decât carnea de vită şi de peste 1,5 ori mai mult decât boabele de soia), fiind  uşor asimilată de organismul uman.

  DESPRE  GANODERMA: 
  Numită şi Reishi, ganoderma este o ciupercă din clasa Basidiomycetes utilizată în medicina tradiţională chineză de peste 4000 de ani. În China şi în Japonia antică ganoderma era considerată un ,,elixir al nemuririi'', fiind utilizată de către şamani pentru a-şi prelungi viaţa şi a-şi menţine starea de calm în timpul meditaţiilor. În secolul al XVI-lea, în Farmacopeea Ben Cao Gang Mu, era menţionat faptul că, ganoderma influenţează energia Qi a inimii, fiind recomandată pentru tratarea bolilor din zona pieptului, creşterea capacităţii intelectuale şi îmbunătăţirea memoriei. În medicina tradiţională chineză ciuperca era întrebuinţată pentru: mărirea longevităţii, îmbunătăţirea funcţiilor hepatice şi respiratorii, tratarea tumorilor şi a bolilor de inimă, creşterea imunităţii şi rezistenţei organismului, scăderea tensiunii arteriale şi a colesterolului, eliminarea stărilor de oboseală şi mărirea vitalităţii.

  Contribuie la

  - îmbunătăţirea stării generale şi a rezistenţei organismului
  - încetinirea procesului de îmbătrânire
  - funcţionarea normală a metabolismului celular şi a sistemului imunitar
  - protejarea celulelor hepatice
  - protejarea organismului împotriva radiaţiilor
  - normalizarea circulaţiei cerebrale şi periferice
  - procesul de remineralizare şi vitaminizare al organismului
  - susţinerea organismului în perioadele de efort fizic şi intelectual intens
  - menţinerea greutăţii corporale în limite normale
  - protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Contraindicatii

  Alergie la oricare dintre componentele produsului.

  Administrare

  Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. 
  Copii 7-14 ani: câte 1/2-1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei, după vârstă şi sfatul medicului.

  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

  Ingrediente/comprimat: spirulină (Spirulina platensis) (350 mg);  celuloză microcristalină; ganoderma (Ganoderma lucidum) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (150 mg); stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Spirulina si ganoderma 60cpr

Spirulina si ganoderma 60cpr

Spirulina si ganoderma 60cpr

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: