Salix 500 60cpr (Aspirina vegetala) Mărește

Salix 500 60cpr (Aspirina vegetala)

Producator: Dacia Plant

Salix 500 60cpr (Aspirina vegetala)

More details

Lei 17.00

 • SALIX 500
  Aspirină vegetală

   

  SALIX 500 este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii articulaţiilor, ligamentelor, tendoanelor şi muşchilor.

  ISTORIC:
  Salcia este o plantă utilizată încă din antichitate, egiptenii şi asirienii folosind scoarţa arborelui pentru a combate durerea şi inflamaţia. Salcia era, de asemenea, recomandată în durerile din timpul naşterii de către Hippocrate şi Dioscoride, unii dintre cei mai renumiţi medici ai antichităţii. Planta este considerată a fi sursa originală a aspirinei deoarece, în anul 1838, din scoarţa de salcie a fost extras pentru prima dată acidul salicilic din care, în Germania, a fost obţinută ulterior pe cale de sinteză, aspirina. În medicina tradiţională, salcia era întrebuinţată în: reumatism, dureri articulare, dureri de spate, răceală, gripă, dureri de cap, febră, nevralgii, dureri musculare.
  În compoziţia plantei au fost identificate următoarele substanţe bioactive: derivaţi de alcool salicilic (salicozidă, salirepozidă, salicortozidă, populozidă), saligenol (alcool salicilic), acid salicilic etc.

  Contribuie la

  - funcţionarea normală a sistemului osteo-articular şi muscular
  - protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Contraindicatii

  Tulburări grave ale funcţiilor hepatice şi renale, deficit de glucozo-6-fosfat-dehidrogenază, copii şi adolescenţi cu boli febrile, sarcină, alăptare, alergie la aspirină sau la salicilaţi, alergie la oricare dintre componentele produsului.

  Administrare

  Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
  Copii 7-13 ani: câte ½-1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură. În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

  Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; salcie (Salix alba)– extract apos cu 15% salicozidă (salicină) din scoarță (270 mg); stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal; ulei esenţial de pin (Pinus sylvestris) (1 mg).
  1 comprimat conţine 40 mg de salicină.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Salix 500 60cpr (Aspirina vegetala)

Salix 500 60cpr (Aspirina vegetala)

Salix 500 60cpr (Aspirina vegetala)

30 alte produse din aceeași categorie: