Glicemonorm 200ml Mărește

Glicemonorm 200ml

Producator: Dacia Plant

Glicemonorm 200ml

More details

Lei 28.60

 • GLICEMONORM
  Menține glicemia în limite normale
  Soluţie hidro-glicero-alcoolică
  Supliment alimentar

  GLICEMONORM este un  produs natural recomandat pentru menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge.

  DESPRE DIABETUL ZAHARAT:
  Diabetul zaharat este una dintre cele mai frecvente afecţiuni endocrine, factorii declanşatori care determină apariţia acesteia fiind: predispoziţia ereditară, alimentaţia excesivă (în special excesul de dulciuri), şocurile emoţionale, stresul etc. Boala se datorează secreţiei insuficiente de insulină la nivelul pancreasului, ceea ce conduce la creşterea glicemiei (nivelul de glucoză din sânge) peste limitele normale. Cele mai frecvente tipuri de diabet zaharat sunt: diabet zaharat de tip 1 sau insulino-dependent şi diabet zaharat de tip 2 sau noninsulino-dependent. Controlul glicemiei reprezintă unul din cei mai importanţi factori de evaluare ai afecţiunii, pentru menţinerea stării de sănătate fiind necesară aducerea glicemiei la valorile normale. În general, complicaţiile diabetului zaharat afectează diferite organe (ochii, rinichii, sistemul nervos, vasele sanguine), ceea ce conduce la apariţia retinopatiei diabetice, insuficienţei renale, polineuropatiei diabetice sau arteritei diabetice, care evoluează cu gangrenă şi amputare de membre. Pentru menţinerea glicemiei în limite normale este necesară respectarea strictă a regimului alimentar şi administrarea de medicamente și/sau produse naturale cu acţiune hipoglicemiantă şi de stimulare a secreţiei pancreatice de insulină.

  Contribuie la

  - menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge
  - funcţionarea normală a pancreasului endocrin
  - protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.

  Contraindicatii

  Din cauza conţinutului în alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Persoane cu deficit de glucozo-6-fosfatdehidrogenază, alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool.

  Administrare

  INTERN:
  Adulţi: câte o linguriţă de soluţie diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
  Copii şi tineri sub 18 ani: cu recomandarea medicului.

  Ingrediente: apă purificată, alcool etilic 30% vol., glicerină, afin (Vacciniummyrtillus) – suc din fructe (30%), afin (Vacciniummyrtillus)- frunze (5%), castravete-amar (Momordicacharantia) – extract din fructe (5%), gudmar (Gymnemasylvestre)– extract din frunze (5%), mlădițe de dud (Morus alba) (2%), muguri de nuc (Juglans regia) (2%).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Glicemonorm 200ml

Glicemonorm 200ml

Glicemonorm 200ml

30 alte produse din aceeași categorie: