Elixir soc pentru slabit 200ml Mărește

Elixir soc pentru slabit 200ml

Producator: Dacia Plant

Elixir soc pentru slabit 200ml

More details

Lei 28.60

 • FORMULĂ CONCENTRATĂ DIN TINCTURI NATURALE
  ELIXIR DIN FRUCTE DE SOC

  Slăbeşte natural!
  Soluţie hidroalcoolică
  Supliment alimentar

  ELIXIR DIN FRUCTE DE SOCeste unul dintre cele mai eficiente produse cu acţiune detoxifiantă, conceput în vederea corectării consecinţelor unui stil de viaţă nesănătos.

  ISTORIC:
  Socul face parte din familia Caprifoliaceae, fiind un arbust indigen, cu frunze ascuţite şi flori mici de culoare albă, ce poate atinge înălţimi de până la 10m. În medicina tradiţională fructele de soc se întrebuinţează pentru eliminarea toxinelor din organism. Procesul de acumulare al toxinelor apare în urma consumului de alimente tratate cu aditivi și medicamente, viciilor legate de fumat şi exces de alcool, poluării atmosferice, problemelor de sănătate (datorate constipaţiei şi edemelor), sedentarismului și obezităţii.
  Detoxifierea reduce incidenţa de apariţie a stărilor de oboseală cronică, constipaţiei, balonarării, indigestiei, durerilor de cap, afecțiunilor cutanate, senzaţiei de greutate a membrelor şi constă în reducerea retenţiei hidrice şi eliminarea toxinelor şi produşilor reziduali din organism.

  Contribuie la

  - detoxifierea organismului
  - accelerarea tranzitului intestinal
  - eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp
  - menţinerea greutăţii corporale în limite normale.

  Contraindicatii

  Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Astenie (slăbiciune fizică), diaree, colită de fermentaţie, copii sub 10 ani, alergie la soc, tratamente care nu permit consumul de alcool.

  Administrare

  INTERN:      
  Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
  Copii între 10 şi 14 ani: câte ½ linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de
  3 ori pe zi, pe stomacul gol.

  Pentru accelerareatranzitului intestinal se recomandă câte 2 linguriţe de tinctură diluate în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, înainte de culcare.
  Pentru menţinereagreutăţiicorporaleînlimitenormalese recomandă câte 3 linguriţe de tinctură diluate în 100ml de apă (jumătate de pahar), administrate cu 10minute înaintea meselor principale.

  Ingrediente

  soc (Sambucusnigra)- fructe (60%), apă purificată, alcool etilic 30% vol.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Elixir soc pentru slabit 200ml

Elixir soc pentru slabit 200ml

Elixir soc pentru slabit 200ml

30 alte produse din aceeași categorie: