Detoxifiant 200ml Mărește

Detoxifiant 200ml

Producator: Dacia Plant

Detoxifiant 200ml

More details

Lei 26.70

 • FORMULĂ CONCENTRATĂ DIN TINCTURI NATURALE

  DETOXIFIANT
  In corporesano!
  Soluţie hidroalcoolică
  Supliment alimentar

  DETOXIFIANT este o soluţie hidroalcoolică obţinută din plante, concepută pentru funcţionarea normală a mecanismelor de drenaj şi eliminare renală, digestivă şi tegumentară, produsul având o maximă eficienţă  în procesul de epurare realizat la nivelul întregului organism.

  DETOXIFIEREA  ORGANISMULUI:
  Detoxifierea reprezintă procesul de eliminare a toxinelor din organism. Procesul de acumulare a acestora are loc în timp, ca urmare a consumului de alimente (tratate cu aditivi), medicamente, a viciilor legate de fumat şi exces de alcool, poluării atmosferice, problemelor de sănătate (datorate constipaţiei şi edemelor), sedentarismului, obezităţii etc. Detoxifierea reduce incidenţa de apariţie a stărilor de oboseală cronică, constipaţie, balonare, indigestie, dureri de cap, afecţiunilor pielii, senzaţiei de greutate a membrelor şi constă în reducerea retenţiei hidrice, a eliminării toxinelor şi produşilor reziduali din organism.

  Contribuie la

  - detoxifierea organismului,
  - eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp
  - accelerarea tranzitului intestinal
  - funcţionarea normală a proceselor de sudoraţie
  - stimularea producerii şi eliminării de bilă
  - menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilorîn organism
  - menţinerea greutăţii corporale în limite normale
  - protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Contraindicatii

  Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Slăbiciune fizică, convalescenţă, diaree, colită de fermentaţie, alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool.

  Administrare

  INTERN:
  Adulţi: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.
  Tineri între 15 şi 18 ani: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de
  2-3 ori pe zi, pe stomacul gol.
  Copii sub 14 ani: după sfatul medicului.

  Pentruaccelerareatranzitului intestinal se recomandă câte 2 linguriţe de tinctură diluate în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, înainte de culcare.
  Pentru menţinereagreutăţiicorporaleînlimitenormalese recomandă câte 1-3 linguriţe de tinctură diluate în 100ml de apă (jumătate de pahar) administrate cu 10min. înaintea meselor principale

  Ingrediente

  apă purificată; alcool etilic 45% vol.; soc (Sambucusnigra) - fructe (25%); anghinare (Cynarascolymus) - frunze (20%); trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor) - părți aeriene (20%); angelică (Angelica archangelica) - rădăcină (10%); boz (Sambucusebulus) - rădăcină (10%); cardamom (Elettariacardamomum) - semințe (10%); ienupăr (Juniperuscommunis) - fructe (5%).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Detoxifiant 200ml

Detoxifiant 200ml

Detoxifiant 200ml

30 alte produse din aceeași categorie: