Silimax 1500 mg 30 cps. Mărește

Silimax 1500 mg 30 cps.

Producator: Adams Vision

Silimax 1500 mg 30 cps.

More details

Lei 21.50

 • Descriere generala

  Utilizată în medicina tradiţională de peste 2000 de ani, silimarina protejează celulele ficatului împotriva acumulărilor de toxine, participând la eliminarea acestora la nivel hepatic. Datorită complexului de flavonoide ce intră în componenţa sa, silimarina are efect antioxidant, contribuind la refacerea celulelor hepatice bolnave din cauza acumulărilor de toxine, alcoolului, tutunului sau a altor substanţe chimice.

  Recomandări: Adjuvant în tratamentul afecţiunilor ficatului: hepatite, ficat obosit, insuficienţă hepatică, ciroze. Recomandat pentru menţinerea unui ficat sănătos.

  Indicații: Silimarina este hepatoprotector, ajută la funcționarea sănătoasă a ficatului, ajută la protejarea celulelor hepatice, contribuie la apărarea organismului împotriva agenţilor externi și creşte rezistenţa fiziologică al organismului în condiţiile de ambianţă severă.

  Recomandare: A se consuma, de preferință, înainte de data marcată pe ambalaj.A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

  Depozitare: A se păstra la temperature camerei, ferit de lumină şi umiditate, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici!

   

   

  Compozitie

  IngredienteCantitate
  Silimarina (Silybummarianum) 125.00 mg
  Extract de silimarina 30:1 (Silibum marianum) 50.00 mg
  Alte ingrediente: Gelatină, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, celuloză microcristalină.

  Administrare

  Ca supliment alimentar consumati 1 capsula pe zi cu suficienta apa.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Silimax 1500 mg 30 cps.

Silimax 1500 mg 30 cps.

Silimax 1500 mg 30 cps.

30 alte produse din aceeași categorie: