Harpagophytum 60cpr Mărește

Harpagophytum 60cpr

Producator: Dacia Plant

Harpagophytum 60cpr

More details

Lei 24.50

 • HARPAGOPHYTUM
   Sănătatea sistemului osteo-articular

   

  HARPAGOPHYTUM (Harpagophytumprocumbens) este o plantă care ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor, ligamentelor, tendoanelor şi muşchilor.

  DESPRE  HARPAGOPHYTUM: 
  Harpagophytum este o plantă târâtoare care creşte în deşertul Kalahari, precum şi în savanele semideşertice din sudul şi sud-estul Africii. Denumirea ştiinţifică a plantei Harpagophytum provine din grecescul ,,harpagos'' care înseamnă cârlig şi care exprimă forma fructului lemnos.

  În medicina tradiţională africană, planta se folosea pentru tratarea unei game largi de afecţiuni, cum ar fi: malaria, febra, indigestia şi bolile reumatice. Harpagophytum a fost introdus pentru prima dată în Europa de către medicul german O.H.Volk, în trecut fiind utilizat în afecţiunile de natură reumatică.

  Contribuie la

  funcţionarea normală a sistemului osteo-articular şi muscular.

  Contraindicatii

  sarcină, alăptare, alergie la Harpagophytum.

  Administrare

  Adulţi şi tineri peste 16 ani: câte 2 comprimate de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, cu 30 de minute înaintea mesei.

  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

  Ingrediente/comprimatgheara-diavolului (Harpagophytumprocumbens)  - extract hidroalcoolic 4:1 din rădăcini (500 mg); celuloză microcristalină; dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Harpagophytum 60cpr

Harpagophytum 60cpr

Harpagophytum 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: