Glicemonorm 60cpr Mărește

Glicemonorm 60cpr

Producator: Dacia Plant

Glicemonorm 60cpr

More details

Lei 17.70

 • GLICEMONORM

  Menține glicemia în limite normale

   

  GLICEMONORM este un  produs natural recomandat pentru menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge.

  DESPRE DIABETUL ZAHARAT:
  Diabetul zaharat este una din cele mai frecvente afecţiuni endocrine, factorii declanşatori care determină apariţia acesteia fiind: predispoziţia ereditară, alimentaţia excesivă (în special excesul de dulciuri), şocurile emoţionale, stresul, etc. Boala se datorează secreţiei insuficiente de insulină la nivelul pancreasului, ceea ce conduce la creşterea glicemiei (nivelul de glucoză din sânge) peste limitele normale. Cele mai frecvente tipuri de diabet zaharat sunt: diabet zaharat de tip 1 sau insulino-dependent şi diabet zaharat de tip 2 sau noninsulino-dependent. Controlul glicemiei reprezintă unul din cei mai importanţi factori de evaluare a afecţiunii, pentru prevenirea complicaţiilor şi menţinerea stării de sănătate fiind imperios necesară aducerea glicemiei la valorile normale. În general, complicaţiile diabetului zaharat afectează diferite organe (ochii, rinichii, sistemul nervos, vasele sanguine), ceea ce conduce la apariţia retinopatiei diabetice, insuficienţei renale, polineuropatiei diabetice sau arteritei diabetice, care evoluează cu gangrenă şi amputare de membre. Pentru menţinerea glicemiei în limite normale şi prevenirea complicaţiilor este necesară respectarea strictă a regimului alimentar şi administrarea de medicamente sau/şi produse naturale cu acţiune hipoglicemiantă şi de stimulare a secreţiei pancreatice de insulină.

  Contribuie la

   - menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge
  - funcţionarea normală a pancreasului endocrin
  - protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.

  Contraindicatii

   Persoane cu deficit de glucozo-6-fosfatdehidrogenază, sarcină, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

  Administrare

  Adulţi şi tineri peste 15 ani:  câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. În situaţii solicitante pot fi administrate câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.  
  Copii între 10 şi 14 ani: câte ½ comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. 
  Copii sub 10 ani: cu avizul medicului, în funcţie de vârstă şi greutate.

  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

  Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; ginseng (Panax ginseng) - extract hidroalcoolic 5% din rădăcină (250 mg); cătină (Hippophae rhamnoides) - extract hidroalcoolic 10:1 din fructe (150 mg); polen (100 mg); lactoză monohidrat; dioxid de siliciu coloidal.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Glicemonorm 60cpr

Glicemonorm 60cpr

Glicemonorm 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: