Diuretic 60cpr Mărește

Diuretic 60cpr

Producator: Dacia Plant

Diuretic 60cpr

More details

Lei 17.00

 • DIURETIC 
  Ienupăr şi coada-calului


   
  DIURETIC este un produs natural conceput pentru stimularea şi armonizarea funcţiei renale.


  RINICHII  ŞI ROLUL LOR ÎN ORGANISM
  Rinichiul este organul cu ajutorul căruia sunt eliminate substanţele reziduale, participând astfel la procesul de detoxifiere. Rinichiul are trei funcţii importante: filtrarea sângelui şi producerea urinei, reglarea concentraţiei de minerale şi electroliţi (sodiu, calciu, potasiu), precum şi a cantităţii de lichid din organism. A treia funcţie a rinichilor este cea de reglare a tensiunii arteriale, funcţie  realizată prin producerea de hormoni specifici (renina). Afecţiunile care apar la nivelul rinichilor pot avea cauze multiple, cum ar fi: infecţiile, litiaza renală (pietre la rinichi), diabetul, hipertensiunea arterială. Evoluţia afecţiunilor renale conduce la distrugerea progresivă şi iremediabilă a rinichilor. Neglijarea acestora poate determina apariţia insuficienţei renale şi a altor probleme grave de sănătate.Pentru a elimina aceste cauze, este necesară ameliorarea afecţiunilor urinare, precum şi a celor care implică funcţia renală ca mijloc de eliminare a apei (în cazul edemelor) sau a substanţelor toxice şi reziduale din organism.


  Contribuie la

  - funcţionarea normală a sistemului urinar
  - amplificarea diurezei
  - eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp
  - detoxifierea organismului.


  Contraindicatii

  Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

  Administrare

  Adulţi: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. 

  Tineri 15-18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute de înaintea mesei. 
  Copii sub 14 ani: după sfatul medicului.
  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.


  Ingrediente/comprimatceluloză microcristalină; coada-calului (Equisetum arvense) - părţi aeriene (200 mg); ceai-verde (Camellia sinensis) – frunze (100 mg); cozi de cireşe (Cerasus avium) (100 mg); ienupăr (Juniperus communis) - extract hidroalcoolic 5:1 din fructe (100 mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu; ulei esenţial de ienupăr (Juniperus communis) (2 mg).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Diuretic 60cpr

Diuretic 60cpr

Diuretic 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: