Detoxifiant 60cpr Mărește

Detoxifiant 60cpr

Producator: Dacia Plant

Detoxifiant 60cpr

More details

Lei 14.50

 • DETOXIFIANT
  In Corpore Sano!


  DETOXIFIANT este un amestec plante şi uleiuri esenţiale, conceput cu scopul de a realiza procese de detoxifiere renală, hepatică, intestinală şi cutanată prin efectele de drenaj, care permit obţinerea unei maxime eficienţe în procesul de epurare realizat la nivelul întregului organism.


  DETOXIFIEREA
  Detoxifierea reprezintă procesul de eliminare a toxinelor din organism. Procesul de acumulare a acestora are loc în timp, ca urmare a consumului de alimente (tratate cu aditivi), medicamente, a viciilor legate de fumat şi exces de alcool, poluării atmosferice, problemelor de sănătate (datorate constipaţiei şi edemelor), sedentarismului, obezităţii, etc. Detoxifierea reduce incidenţa de apariţie a stărilor de oboseală cronică, constipaţie, balonare, indigestie, dureri de cap, afecţiunilor pielii, senzaţiei de greutate a membrelor şi constă în reducerea retenţiei hidrice, a eliminării toxinelor şi produşilor reziduali din organism.


  Contribuie la

  - detoxifierea organismului
  - eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp
  - accelerarea tranzitului intestinal
  - funcţionarea normală a proceselor de sudoraţie.


  Contraindicatii

  Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

  Administrare

  Adulţi: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. 

  Copii şi tineri între 10 şi 18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. 
  Copii sub 10 ani: cu avizul medicului, în funcţie de vârstă şi greutate.
  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.


  Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; brusture (Arctium lappa) - rădăcină (150 mg); trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor) - părţi aeriene (150 mg); senna (Cassia angustifolia) - părţi aeriene (75 mg); soc (Sambucus nigra) - flori (75 mg); angelica (Angelica archangelica) - rădăcină (25 mg); cardamom (Elettaria cardamomum) - semințe (25 mg); dioxid de siliciu coloidal; ulei esenţial de ienupăr (Juniperus communis) (2 mg); ulei esenţial de salvie (Salvia officinalis) (2 mg).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Detoxifiant 60cpr

Detoxifiant 60cpr

Detoxifiant 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: