C natural 60cpr Mărește

C natural 60cpr

Producator: Dacia Plant

C natural 60cpr

More details

Lei 14.50

 • C NATURAL
  Cătină şi amalaki

   

  C NATURAL este un produs recomandat atât pentru vitaminizarea şi remineralizarea organismului, cât şi pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar.

  DESPRE VITAMINA C
  Vitamina C sau acidul ascorbic a fost descoperită de către savantul maghiar Szent-Györgyi Albert, care a reuşit să extragă vitamina C din ardei, pentru această descoperire el fiind distins cu Premiul Nobel. Ea face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile, din acest motiv, putând fi eliminată în cantităţi mari din organism, în cazul solicitărilor fizice excesive. Vitamina C stimulează sistemul imunitar şi creşte rezistenţa organismului. Ea ajută la activarea a numeroase sisteme enzimatice şi are un rol important în respiraţia celulară, fiind unul din principalii agenţi reducători din organism (datorită caracterului puternic antioxidant). Vitamina C accelerează  regenerarea  ţesuturilor, participă la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor şi oaselor, precum şi la sinteza hormonilor corticosuprarenalieni. Are efect antistres, facilitează absorbţia fierului şi, împreună cu acidul folic şi vitamina B12, stimulează maturarea eritrocitelor.

  Contribuie la

  - procesul de vitaminizare şi remineralizare al organismului
  - funcţionarea normală a sistemului imunitar
  - îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului
  - refacerea organismului după boală
  - protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Precautii

  În sarcină şi alăptare se administrează cu recomandarea medicului.

  Contraindicatii

  Alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

  Administrare

  Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1 - 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
  Copii între 5 şi 14 ani: ½-1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei, în funcţie de vârstă şi greutate.

  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

  Ingrediente/comprimat:

  celuloză microcristalină,amalaki (Emblica officinalis) - fructe (225 mg); cătină (Hippophae rhamnoides) – extract hidroalcoolic 10:1 din fructe (225 mg); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - rădăcini  (50 mg); stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal; ulei esenţial de lămâie (Citrus limonum) (5 mg).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

C natural 60cpr

C natural 60cpr

C natural 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: