BioZHEOLYTH 60cpr Mărește

BioZHEOLYTH 60cpr

Producator: Dacia Plant

BioZHEOLYTH 60cpr

More details

Lei 30.00

 • BioZHEOLYTH 60cpr

  Biozheolyth este un produs natural recomandat pentru  detoxifierea tractului gastrointestinal, încetinirea tranzitului intestinal şi funcţionarea normală a sistemului imunitar.

  CE SUNT ZEOLIŢII?
  Zeoliţii sunt aluminosilicaţi naturali, hidrataţi, cu structură cristalină, care se găsesc în natură sub forma unor depozite de tuf vulcanic. Cercetările rontgenometrice au arătat că structurile cristaline ale zeoliţilor sunt formate din reţele tridimensionale. Particularitatea acestui mineral constă în proprietatea cristalelor de a fi foarte poroase, fiind traversate de numeroase canale submicroscopice, care formează un schelet anionic (cu încărcătură electrică negativă). Datorită structurii microporoase au capacitatea de a absorbi particule cu sarcină electrică pozitivă (cum ar fi metalele grele) dar şi molecule de dimensiuni mici,  care sunt încorporate în aceşti pori, ajutând la eliminarea lor. Astfel se poate explica capacitatea zeoliţilor de a elimina toxine, bacterii, gaze intestinale, metale grele sau radicali liberi, datorită includerii lor în această reţea de canale submicroscopice din structura cristalului, care, o dată cu traversarea tubului digestiv, reuşeşte să cureţe pereţii intestinali, ajutând la eliminarea lor.

  Contribuie la

  - detoxifierea tractului gastrointestinal - eliminarea metalelor grele din organism - menținerea tranzitului intestinal normal - menținerea acidităţii gastrice normale.

  Contraindicatii

  Alergie la zeolit.

  Administrare

  Adulţi: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. Tineri între 15 şi 18 ani: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. Copii între 7 şi 14 ani: câte ½ comprimat de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. Comprimatele se înghit cu apă. În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

  Ingrediente

  Tuf zeolitic mineralizat cu 83,3% zeolit (1120 mg); celuloză microcristalină; stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

BioZHEOLYTH 60cpr

BioZHEOLYTH 60cpr

BioZHEOLYTH 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: