Astragalus 60cpr Mărește

Astragalus 60cpr

Producator: Dacia Plant

Astragalus 60cpr

More details

Lei 30.00

 • ASTRAGALUS
  Sistem imunitar puternic

   

  ASTRAGALUS este un supliment alimentar creat pentru a vă susține sistemul imunitar. Acest produs natural vă va îmbunătăți forța de apărare a organismului împotriva factorilor de agresiune externi.

  ISTORIC:
  Descoperită cu 5000 de ani în urmă de către SHEN NONG, marele împărat chinez şi fondator al medicinii tradiţionale chineze, astragalus este una dintre cele mai utilizate plante medicinale în China. În limba chineză astragalus a fost denumit ,,huang qui’’ (ceea ce înseamnă „căpetenia galbenă’’), datorită culorii galbene a rădăcinilor. Planta acţionează la nivelul meridianelor: inimă, plămâni şi splină, fiind recomandată în deficitul energiei qi (numită şi ,,energia defensivă’’sau ,,energia de apărare”) şi pentru  creşterea rezistenţei organismului. În Occident  astragalus a fost introdus de-abia în anul 1800, fiind adăugat în compoziţia preparatelor tonice. În zilele noastre planta este des folosită datorită proprietăţilor imunostimulente şi adaptogene.

  Contribuie la

  - menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar (susţine organismul în lupta împotriva virusurilor, bacteriilor şi ciupercilor)
  - menţinerea în limite normale a capacităţii de adaptare şi regenerare a organismului
  - buna funcţionare a ficatului, rinichilor şi inimii.

  Contraindicatii

  Febră peste 38 grade Celsius, boli autoimune, transplant de organe, persoane aflate sub tratament cu medicamente imunosupresoare (scade eficienţa tratamentului) şi anticoagulante (poate creşte riscul de sângerare), sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

  Administrare

  Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
  Copii între 7 şi 13 ani: câte ½ de comprimat de 3 ori pe zi,  cu 30 minute înaintea mesei.
  Copii între 3 şi 6 ani: câte ¼ de comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură. În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.


  Ingrediente/comprimat:

  astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 (pe suport de maltodextrină 10%) din rădăcini (500 mg); celuloză microcristalină; stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal, ienupăr (Juniperus communis) -  ulei esențial (1 mg).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Astragalus 60cpr

Astragalus 60cpr

Astragalus 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: