Artroplant cu Msm 60cpr Mărește

Artroplant cu Msm 60cpr

Producator: Dacia Plant

Artroplant cu Msm 60cpr

More details

Lei 35.50

 • ARTROPLANT CU MSM
  Mişcare fără durere

  ARTROPLANT CU MSM este un produs care ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor, ligamentelor, tendoanelor şi muşchilor.

  Rețeta inovativă a produsului este realizată de Prof. Univ. Dr. Farm. Ursula Stănescu, membru al Academiei de Științe medicale din România, un nume de referință în domeniul fitoterapiei.
  Este un produs aflat sub controlul curent de calitate al Disciplinei de Farmacognozie al Facultății de Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie ,,Gr. T. Popa” Iași.

   

  GLOSAR - REUMATISMUL
  Sub denumirea generică de „reumatism” se înţeleg astăzi o multitudine de disfuncţii de etiologii diverse şi multiple, considerate ca făcând parte din grupul afecţiunilor metabolice inflamatorii cu o componentă imunitară importantă. Caracteristic este faptul că tulburările şi simptomatologia sunt deseori imprecise, de gravitate, intensitate şi extindere care variază de la individ la individ, iar evoluţia este greu de prognosticat.
  În realitate în momentul apariţiei simptomatologiei, disfuncţia organului este mult mai profundă şi mai importantă decât ar părea la prima vedere.
  Grosier, afecţiunile reumatismale se clasifică în:
  -forme de reumatism inflamator,
  -forme de reumatism degenerativ,
  -forme de reumatism abarticular.

  Contribuie la

  Contribuie la funcţionarea normală a sistemului osteo-articular şi muscular.

  Contraindicatii

  Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

  Administrare

  Adulţi: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură. În caz de dificultate la înghiţire,comprimatele se pot rupe în două.


  Deoarece produsul acţionează prin mecanisme fiziologice, se recomandă administrarea preparatului timp de cel puţin 2 săptămâni.

  Ingrediente


  celuloză microcristalină; metilsulfonilmetan (MSM) - pulbere (450 mg); boswellia (Boswellia serrata) - extract hidroalcoolic cu 60% acid boswelic (pe suport de maltodextrină 10%) din răşină (250 mg); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - extract hidroalcoolic cu minim 10% glicirizină din rădăcină (50 mg); stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Artroplant cu Msm 60cpr

Artroplant cu Msm 60cpr

Artroplant cu Msm 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: