Artroplant 60cpr Mărește

Artroplant 60cpr

Producator: Dacia Plant

Artroplant 60cpr

More details

Lei 21.80

 • ARTROPLANT
  Mişcare fără durere

   

  ARTROPLANT este un produs natural care ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor, ligamentelor, tendoanelor şi muşchilor.

  CE ESTE REUMATISMUL?
  Sub denumirea generică de „reumatism” se înţeleg astăzi o multitudine disfuncţii de etiologii diverse şi multiple, considerate ca făcând parte din grupul afecţiunilor metabolice inflamatorii cu o componentă imunitară importantă. Caracteristic este faptul că tulburările şi simptomatologia sunt deseori imprecise, de gravitate, intensitate şi extindere care variază de la individ la individ, iar evoluţia este greu de prognosticat.
  În realitate în momentul apariţiei simptomatologiei, disfuncţia organului este mult mai profundă şi mai importantă decât ar părea la prima vedere.
  Grosier, afecţiunile reumatismale se clasifică în: Grosier, afecţiunile reumatismale se clasifică în:
  - forme de reumatism inflamator
  - forme de reumatism degenerativ
  - forme de reumatism abarticular.

  Contribuie la

  funcţionarea normală a sistemului osteo-articular şi muscular.

  Precautii

  se utilizează cu prudenţă în caz de coagulopatii, tratamente fluidifiante sanguine, gastro-duodenite, şi ulcer gastro-duodenal.

  Contraindicatii

  Boli autoimune, transplant de organe, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

  Administrare

  Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
  Copii sub 14 ani: cu recomandarea medicului.

  Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură. În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

  Ingrediente/comprimat:

  celuloză microcristalină, boswellia (Boswellia serrata) - extract hidroalcoolic 10:1 din rășină (125 mg); harpagophytum (Harpagophytum procumbens) - extract hidroalcoolic 4:1 din rizomi (125 mg); lactoză monohidrat; creţuşcă (Filipendula ulmaria) - părți aeriene (75 mg); salcie (Salix alba) - scoarță (75 mg); ghimbir (Zingiber officinale) - rizomi (50 mg); rozmarin (Rosmarinus officinalis) - părți aeriene (45 mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu; ulei esenţial de ienupăr (Juniperus communis) (5 mg).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Artroplant 60cpr

Artroplant 60cpr

Artroplant 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: