Anghinare, leurda si ridiche neagra 60cpr Mărește

Anghinare, leurda si ridiche neagra 60cpr

Producator: Dacia Plant

Anghinare, leurda si ridiche neagra 60cpr

More details

Lei 17.00

 • ANGHINARE,LEURDĂ ȘI RIDICHE-NEAGRĂ
  Fără grăsimi!
  - comprimate -

   

  ANGHINARE-LEURDĂ-RIDICHE NEAGRĂ este un produs natural recomandat pentru menţinerea în limite normale atât a ţesutului adipos, cât şi  a colesterolului şi grăsimilor în sânge.

   

  GLOSAR:

  Anghinarea face parte din familia Asteraceae, fiind una dintre cele mai vechi plante cunoscute în istoria umanităţii. Originară din Etiopia, anghinarea a fost adusă în Europa de Sud, traversând Egiptul Antic, unde a fost consemnată în desenele vechilor civilizaţii. Grecii şi romanii utilizau planta pentru menţinerea sănătăţii ficatului şi vezicii biliare. În secolul al XVI-lea, în Europa era considerată o ,,legumă nobilă'', fiind consumată numai de către membrii casei regale şi de oamenii foarte bogaţi. În trecut anghinarea se utiliza datorită proprietăţilor coleretice, colagoge, hepatoprotectoare, detoxifiante hepatice, hipocolesterolemiante şi hipolipemiante.

  Leurda face parte din familia Liliaceae, fiind o plantă cu frunze ovat-lanceolate şi miros de usturoi. Planta se mai numeşte şi usturoiul-ursului deoarece, când ies din hibernare, urşii se hrănesc cu această plantă. Dioscoride, unul dintre cei mai vestiţi medici ai antichităţii o considera ca fiind una dintre cele mai valoroase detoxifiante de primăvară şi o recomanda pentru purificarea şi fluidifierea sângelui.

  Ridichea face parte din familia Brassicaceae, fiind o plantă cunoscută şi utilizată încă din antichitate. Marele istoric Herodot menţionează că, ridichiile erau adăugate în hrana sclavilor care construiau piramidele, acestea fiind, de asemenea, foarte apreciate în Grecia şi Roma antică. Hippocrate şi Dioscoride, unii dintre cei mai vestiţi medici ai antichităţii recomandau ridichiile pentru stimularea apetitului, calmarea tusei şi favorizarea digestiei, în Evul Mediu acestea fiind utilizate ca antidot pentru unele otrăvuri.

  Contribuie la

  - menţinerea în limite normale a ţesutului adipos;
  - menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în sânge;
  - împiedicarea depunerilor de grăsimi pe pereţii vaselor de sânge;
  - funcţionarea normală a sistemului hepato-biliar, prin:
         - protejarea celulelor hepatice;
         - stimularea producerii şi eliminării de bilă;
         - detoxifierea ficatului;
  - protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Precautii

  La persoanele cu litiază biliară sau urinară poate să apară riscul de migrare a calculilor pe căile biliare sau urinare.
  Se administrează cu prudenţă la persoanele aflate în tratament cu medicamente anticoagulante (la acestea se recomandă determinarea INR-ului după prima săptămână de administrare).

  Contraindicatii

  Obstrucţie biliară, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

  Administrare

  Adulţi: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

  Ingrediente/comprimat:

  celuloză microcristalină; anghinare (Cynara scolymus) - extract hidroalcoolic cu 2,5% cinarină (pe suport de maltodextrină) din frunze (250 mg); leurdă (Allium ursinum) – extract hidroalcoolic 6:1 din frunze (200 mg); ridiche-neagră (Raphanus sativus niger) – extract hidroalcoolic 6:1 din rădăcini (50 mg); dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Anghinare, leurda si ridiche neagra 60cpr

Anghinare, leurda si ridiche neagra 60cpr

Anghinare, leurda si ridiche neagra 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: