Melatonina Sublinguala 3mg 50 tablete Mărește

Melatonina Sublinguala 3mg 50 tablete

Producator: Adams Vision

Melatonina Sublinguala 3mg 50 tablete

More details

Lei 20.50

 • Descriere generala

  Organismul uman, pe masura ce inainteaza in varsta, sufera o serie de modificari legate de declinul functiilor fiziologice, ceea ce determina o scadere a capacitatii de raspuns la stres si o crestere a incidentei bolilor. Se diminueaza capacitatea fizica, functiile pulmonare, cardiace, renale, sexuale, endocrine, auditive, vizuale.

  Batranetea este o etapa inevitabila a existentei noastre, dar o putem face mai suportabila, facila si sa ramanem cat mai putin dependenti de cei din anturajul nostru.


  In structura trunchiului cerebral intra si o mica formatiune care a fost denumita epifiza si careia, de-a lungul secolelor, i-au fost atribuite diverse functii. Melatonina este o substanta sintetizata la nivelul acestei glande, in conditiile in care intensitatea luminii scade. Pornind de la serotonina, o substante neurotransmitatoare, glanda epifiza prepara si secreta melatonina. Melatonina are rol important in ritmul circadian sau alternanta periodica somn-veghe. Scaderea intensitatii luminii naturale stimuleaza sinteza sa, acest lucru asigurand odihna fiziologica. Faptul in sine este deosebit de important, deoarece, in timpul starii de veghe, in organism se acumuleaza cantitati importante de substante toxice care pot fi eliminate doar in timpul somnului, corespunzator bioritmului fiecaruia.

  Melatonina este un hormon natural produs de glanda pineală, care contribuie la atenuarea tulburărilor de somn în condițiile consumului unei doze minime de 0,5mg administrate înainte de culcare. Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi, in condițiile unui consum de cel puțin 1mg înainte de culcare. 

  Atenţionare: Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate, celor care vor să rămână însărcinate sau celor care alăptează, precum și copiilor și tinerilor sub 18 ani și persoanelor care iau medicație antidepresivă. Produsul poate afecta reflexele șoferilor sau celor care manipulează diverse utilaje în primele 5 ore de la administrare

   

   

  Compozitie

  IngredienteCantitate
  Melatonină 3.00 mg
  Alte ingrediente: Dextroză, stearat vegetal, celuloză vegetală, dioxid de siliciu.

  Administrare

  Ca supliment alimentar masticati 1 tableta inainte de culcare.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Melatonina Sublinguala 3mg 50 tablete

Melatonina Sublinguala 3mg 50 tablete

Melatonina Sublinguala 3mg 50 tablete

30 alte produse din aceeași categorie: