Phytoven - crema varice 90gr Mărește

Phytoven - crema varice 90gr

Producator: Casa herba

Phytoven - crema varice 90gr

More details

Lei 23.40

 • Varicele reprezintă dilatații patologice ale membrelor inferioare, datorate pierderii elasticității acestora. Printre cauzele apariţiei varicelor putem enumera suprasolicitarea gambelor datorată statului îndelungat în picioare, sedentarismul, obezitatea, constipaţia cronică sau factori ereditari. Deși varicele pot apărea la oricine, femeile sunt de două ori mai predispuse să sufere de boala varicoasă decât barbații. Aproximativ 50% dintre femei și 25% dintre bărbați suferă de boala varicoasă.

  Primele simptome ale apariției varicelor sunt cele de picioare grele, obosite, apoi apar mici firicele vizibile care se măresc treptat. Inițial varicele nu sunt dureroase, ulterior apar durerile și în cazuri grave apar fisuri cu sângerări interne sau externe.
  Crema pentru varice Phytoven are acțiune antiinflamatorie, antioxidantă și imbunatățeste circulația în zona afectată de varice. Sărurile de aluminiu componente ajută la prevenirea reapariției varicelor. Crema pentru varice conține și uleiuri naturale care asigură o hidratare eficientă a pielii.

  Crema pentru varice Phytoven este recomandată pentru îngrijirea picioarelor afectate de varice. Sărurile de aluminiu din compoziție au acțiune dezinfectantă și ajută la prevenirea reapariției varicelor. Plantele medicinale componente au acțiune antiinflamatorie, descuamantă, antioxidantă și ameliorează circulația în zona cu care intră în contact. Uleiurile natural ușor absorbabile asigură hidratarea, astfel încât prin folosința îndelungată pielea nu se usucă.

  Crema pentru varice Phytoven conține aqua, vaselinum album, cetyl alcohol, alumen, aluminium aceticum tartaricum, paraffinum liquidum, oleum jecoris aselli, calendula officinalis extract, polysorbatum 60, methylparaben, chamomilla recutita oil, achillea millefolium oil cu conținut mare de apă, ușor lavabil.
  Administrare: Externă : Aplicați zilnic un strat subțire de crema pentru varice Phytoven pe tot piciorul, de 3-4 ori pe zi. În cazul zonelor inflamate, cu contuzii, aplicați crema local, de 3-4 ori pe zi.
  Prezentare: Cutie cu tub de 90 g.

  Atenționare: A se întrerupe imediat tratamentul la persoanele cu sensibilitate la componentele cremei.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Phytoven - crema varice 90gr

Phytoven - crema varice 90gr

Phytoven - crema varice 90gr

30 alte produse din aceeași categorie: