Phytoherp forte - crema antiherpetica Mărește

Phytoherp forte - crema antiherpetica

Producator: Casa herba

Phytoherp forte - crema antiherpetica

More details

Lei 12.00

 • Herpesul este o grupare de mici vezicule acumulate la nivelul buzei, de cele mai multe ori spre marginea exterioară, cauzând o inflamare a pielii, aspect roșiatic și inestetic.

  Virusul care provoacă aceasta problemă se numește herpes simplex (HSV), existând două tipuri care provoacă fie herpesul de la nivel bucal, fie cel genital. Odată contractat, virusul herpetic ramâne în organism toată viata și se poate reactiva în orice moment.

  Nu există tratament pentru leziunea herpetică, așa cum nu există tratament pentru virusul herpes simplex care o cauzează.

  Phytoherp forte, crema antiherpetica, reduce durata persistenței leziunilor și ajută la vindecarea rapidă a zonei afectate.

  Cu ajutorul cremei Phytoherp forte se ameliorează rapid acuzele provocate de herpes. Principiile active conținute de crema antiherpetică au efect antiinflamator, dezinfectant, sicativ și descuamant. Sărurile de aluminiu prin efectul lor dezinfectant ajută la regenerarea celulelor epiteliale. Plantele medicinale componente au efect antiinflamator, descuamant, antioxidant și ameliorează circulația suprafeței cu care intra în contact. Absorbția rapidă împiedică pătarea zonei pe care se aplică.

  Compozitie: Phytoherp forte conține Aqua, Vaselinum album, Cetyl-Alcohol, Alumen, Aluminium aceticum tartaricum, Paraffinum Liquidum, Oleum Jecoris Aselli, Calendula Officinalis extract, Polysorbatum 60, Methylparaben, Achillea Millefolium oil, Melissa Officinalis oil cu conținut mare de apă, ușor lavabil.
  Administrare: Externă : se recomandă aplicarea preparatului la apariția primelor manifestări ale herpesului. Acționează rapid și eficient!
  Prezentare: Cutie cu tub de 10 g.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Phytoherp forte - crema antiherpetica

Phytoherp forte - crema antiherpetica

Phytoherp forte - crema antiherpetica

30 alte produse din aceeași categorie: