Fitomed - crema pt bataturi 10gr Mărește

Fitomed - crema pt bataturi 10gr

Producator: Casa herba

Fitomed - crema pt bataturi 10gr

More details

Lei 12.00

  • Bătăturile sunt zone de piele îngroșată, întărită, moartă. Ele sunt cauzate de presiune și frecare pe o zonă a pielii pentru o perioadă mai mare de timp. Presiunea determină prin urmare moartea unor celule ale pielii și formarea unei suprafețe tari din acestea, locul respectiv devenind dureros.  Acidul salicilic acționează ca un exfoliant deschizând porii ajutând în deblocarea acestora, reduce procesele inflamatorii și roșeața, astfel încât rănile se pot vindeca mai ușor. Acidul salicilic este utilizat pentru tratarea mai multor afecțiuni ale pielii cum ar fi : acneea, negii, mătreața, psoriazis etc.  Acidul lactic este un produs de origine naturală, util în compozițiile cosmetice pentru ajustarea pH-ului și prezintă o bună afinitate față de piele și păr. Ameliorează hidratarea, elimină celulele moarte și peliculele capilare. Este remarcat și pentru acțiunea de peeling în compozițiile exfoliante.

    Crema pentru bataturi are ca și componente principale acidul salicilic și acidul lactic. Acestea ajută la înlăturarea bătăturilor dureroase și a pielii îngroșate.

    Compozitie: Crema pentru bataturi conține Lanolin, Salicilic acid, Lanalkol, lactic acid.
    Administrare: În cazul bătăturilor crema se aplică pe suprafața spălată și uscată în prealabil, fără a atinge tegumentul sănătos, urmat de pansament local. Crema se utilizează zilnic pana la descuamarea bătăturii. Efectul apare în câteva zile.
    Prezentare: Cutie cu tub de 10g.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Fitomed - crema pt bataturi 10gr

Fitomed - crema pt bataturi 10gr

Fitomed - crema pt bataturi 10gr

30 alte produse din aceeași categorie: