Citrosept - grapefruit kids 15ml Mărește

Citrosept - grapefruit kids 15ml

Producator: Casa herba

Citrosept - grapefruit kids 15ml

More details

Lei 12.00

 • Citrosept kids – extract din sâmburi de grapefruit posedă puternice proprietăți antibacteriene și antivirale. Datorită proprietăților sale unice, Citrosept kids – extract din sâmburi de grapefruit este eficient în tratamentul tuturor afecțiunilor provocate de microorganisme nocive precum stafilococul, streptococul, salmonella, germeni hemofili, Escherichia, Helicobacter Pylori, chlamidiile, Amoeba histolytica, ciuperci de tip Candida albicans, herpes și alți paraziți și virusi. Extractul din semințe de grapefruit este supranumit antibiotic de origine vegetală, nu provoacă dependenta, nu este toxic, nu are efecte secundare precum reacții alergice sau distrugerea microflorei necesare, un fapt extrem de important pentru sănătate. Citrosept kids – extract din sâmburi de grapefruit are o formulă originală, special adaptată pentru a fi administrat eficient copiilor. Este eficient în anihilarea a peste 800 de tulpini de bacterii, 100 de tulpini de fungi și asupra mai multor tipuri de paraziți. Nici o alta substanța naturală nu are un efect similar. Literatura de specialitate amintește următoarele proprietăți ale extractului de semințe de grapefruit: este un puternic antiseptic, are efect antiviral și antifungic, favorizează vindecarea rănilor și cicatrizarea lor, ajută la prevenirea recurenței unor infecții precum cele de la nivelul unghiilor și cele cu candida și are rol de întărire a imunității.

  Citrosept kids este destinat cu predilecție copiilor peste 3 ani, fiind un imunostimulator cu extract din sămburi de grapefruit fără gust specific amar. În diluțiile recomandate, administrarea la copii de grădinița și școlari crește capacitatea de apărare a organismului. Citrosept KIDS poate fi utilizat în mod eficient atât extern în afecțiuni tegumentare cât și intern pentru creșterea capacitații de apărare a organismului împotriva bacteriilor și virusilor. Prin gargară, Citrosept kids este un antiseptic eficient în afecțiunile gingivale din perioada de erupție dentara secundară. Extractul din sămburi de grapefruit acționeaza eficient asupra a peste 80 de specii de viruși, bacterii, paraziți și micoze (Clamydia, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Listeria, Salmonella, Stafilococ auriu, etc.)

  Extract din sâmburi de grapefruit fără gust amar (min. 20%), apă demineralizată, miere de salcâm, îndulcitori și aromatizanți.
  Administrare: Externă : se aplică 1-2 picături de soluție pe teritoriul afectat de 2 ori pe zi. Internă: se dizolvă 4-6 picaturi de soluție în 200 ml ceai sau suc de fructe și se admininstrează copilului după mâncare de 1-2 ori pe zi. Îngrijirea cavității bucale : se dizolvă 3-5 picături de soluție în 50 ml apaă pentru obținerea unui antiseptic eficient al cavității bucale.
  Prezentare: flacon cu 15 ml soluție.

  Atenționare: Pentru uz intern, preparatul citrosept kids se administrează numai diluat! Nu se administrează copiilor cu intoleranță la citrice și produse apicole!

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Citrosept - grapefruit kids 15ml

Citrosept - grapefruit kids 15ml

Citrosept - grapefruit kids 15ml

30 alte produse din aceeași categorie: