Citrosept - echinaceea 15ml Mărește

Citrosept - echinaceea 15ml

Producator: Casa herba

Citrosept - echinaceea 15ml

More details

Lei 12.00

 • Citrosept echinaceea conține compuși cu efect antibacterian și antifungic, dar și antioxidanți eficienți în lupta cu radicalii liberi. Acești compusi se numesc bioflavonoide, iar dintre acestea, în cazul extractului din sâmburi de grapefruit, se remarcă hesperidina, cu rol benefic în îmbunătățirea circulației sangvine.
  Citrosept echinaceea este eficient în tratamentul tuturor afecțiunilor provocate de microorganisme nocive precum stafilococul, streptococul, salmonella, germeni hemofili, Escherichia, Helicobacter Pylori, chlamidiile, Amoeba histolytica, ciuperci de tip Candida albicans, herpes și alți paraziți și virusi. Bioflanoidele conținute de semințele de grapefruit împiedică depunerea colesterolului, formare trombelor, fortifică pereții capilarelor. Bioflavonoidul naringina îmbunătățește digestia, intensifică activitatea ficatului și, corespunzator, normalizeaza metabolismul substanțelor. Limonena din componeta semințelor de grapefruit contribuie la eliminarea toxinelor din organism.
  Citrosept echinaceea este eficient în anihilarea a peste 800 de tulpini de bacterii, 100 de tulpini de fungi și asupra mai multor tipuri de paraziți. Nici o altă substanța naturală nu are un efect similar, fiind supranumit antibiotic de origine vegetală. Literatura de specialitate amintește următoarele proprietăți ale extractului de semințe de grapefruit: este un puternic antiseptic, are efect antiviral și antifungic, are proprietăți anticancerigene, favorizează vindecarea rănilor și cicatrizarea datorită substanței naringen, are proprietatea de a scădea colesterolul, ajută la prevenirea recurenței unor infecții precum cele de la nivelul unghiilor și cele cu Candida și are rol de întărire a imunității.

  Asocierea extractului din sâmburi de grapefruit cu extractul de echinaceea potențează acțiunea imunostimulatoare crescând capacitatea de apărare a organismului împotriva bacteriilor și a virușilor.

  Extractul din sâmburi de grapefruit este un imunostimulator natural. Cercetările clinice au demonstrat eficiența lui asupra a peste 800 de specii de bacterii, viruși, ciuperci și unii paraziți (Clamydia, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Listeria, Salmonella, Staphylococus). Extractul de echinaceea potențeaza acțiunea imunostimulatoare crescând capacitatea de apărare a organismului împotriva bacteriilor și a virusurilor. Citrosept echinaceea acționează eficient sub formă de gargară în inflamații ale mucoasei cavității bucale, gingivite, afte, parodontoze, micoze și herpes. Se aplică extern pentru prevenirea și tratarea unor afecțiuni bacteriene și micotice ale tegumentelor. Prin administrare interna, crește capacitatea de apărare a organismului.

  Citrosept echinaceea conține extract din sâmburi de grapefruit (min 40%), extract alcoolizat din rădăcina de Echinacea purpurea, apă demineralizată.
  Administrare: Externă : se aplică pe suprafața afectată 3-4 picături de 3 ori pe zi. Internă : se dizolvă 8-10 picături în 100 ml de apă de 2 ori pe zi, după mese. Îngrijirea cavității bucale : gargară de 3 ori pe zi cu 4-5 picături dizolvate în 50 ml de apă, după mese și înainte de culcare.
  Prezentare: Flacon cu 15 ml soluție.

  Atenționare: Pentru uz intern, preparatul citrosept echinaceea se administrează numai diluat! Nu se administrează persoanelor cu intoleranță la citrice!

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Citrosept - echinaceea 15ml

Citrosept - echinaceea 15ml

Citrosept - echinaceea 15ml

30 alte produse din aceeași categorie: