Citrosept - samburi grapefruit 10ml Mărește

Citrosept - samburi grapefruit 10ml

Producator: Casa herba

Citrosept - samburi grapefruit 10ml

More details

Lei 13.60

 • Citrosept – extract din sâmburi de grapefruit conține compuși cu efect antibacterian și antifungic, dar și antioxidanți eficienți în lupta cu radicalii liberi. Acești compusi se numesc bioflavonoide, iar dintre acestea, în cazul extractului din sâmburi de grapefruit, se remarcă hesperidina, cu rol benefic în îmbunătățirea circulației sangvine. Citrosept- extract din sămburi de grapefruit este eficient în tratamentul tuturor afecțiunilor provocate de microorganisme nocive precum stafilococul, streptococul, salmonella, germeni hemofili, Escherichia, Helicobacter Pylori, chlamidiile, Amoeba histolytica, ciuperci de tip Candida albicans, herpes și alți paraziți și virusi. Bioflanoidele conținute de semințele de grapefruit împiedică depunerea colesterolului, formare trombelor, fortifică pereții capilarelor. Bioflavonoidul naringina îmbunătățește digestia, intensifică activitatea ficatului și, corespunzator, normalizeaza metabolismul substanțelor. Limonena din componeta semințelor de grapefruit contribuie la eliminarea toxinelor din organism. Citrosept – extract din samburi de grapefruit este eficient în anihilarea a peste 800 de tulpini de bacterii, 100 de tulpini de fungi și asupra mai multor tipuri de paraziți. Nici o altă substanța naturală nu are un efect similar, fiind supranumit antibiotic de origine vegetală. Literatura de specialitate amintește următoarele proprietăți ale extractului de semințe de grapefruit: este un puternic antiseptic, are efect antiviral și antifungic, are proprietăți anticancerigene, favorizează vindecarea rănilor și cicatrizarea datorită substanței naringen, are proprietatea de a scădea colesterolul, ajută la prevenirea recurenței unor infecții precum cele de la nivelul unghiilor și cele cu Candida și are rol de întărire a imunității.

  Citrosept – extractul din sâmburi de grapefruit, acționează eficient și natural, bactericid și fungicid asupra a peste 60 de specii : Candida albicans, Clamydia, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Listeria, Salmonella, Staphylococus aureus (stafilococ auriu) căt și asupra altor specii de bacterii și ciuperci. Se utilizează și ca dezinfectant (se aplică diluat în jurul plăgii). Datorită spectrului larg antibacterian și antifungic are efect rapid în multe cazuri : infecții și inflamații ale faringelui și cavității bucale, gingivite bacteriene, sângerări gingivale datorate infecțiilor bacteriene, mirosuri neplăcute ale cavitații bucale, parodontoze. Citrosept împiedică apariția și extinderea aftelor bucale, herpesului, ciupercii piciorului, ciupercii răspunzatoare de mătreața capilară, infecții ale conductului auditiv extern etc.

  Citrosept conține extract din sâmburi de grapefruit (80%), apă pi, glicerină, vitamina C.


  Administrare: Externă : se aplică pe suprafața afectată 2-3 picături de 3 ori pe zi. Internă : se dizolvă 4-5 picături în 100 ml de apă de 2 ori pe zi, după mese. Îngrijirea cavității bucale : gargară de 3 ori pe zi cu 3-4 picături dizolvate în 50 ml de apă, după mese și înainte de culcare.
  Prezentare:Flacon cu 10 ml.

  Atenționare: Pentru uz intern, preparatul citrosept se administrează numai diluat! Nu se administrează persoanelor cu intoleranță la citrice!

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Citrosept - samburi grapefruit 10ml

Citrosept - samburi grapefruit 10ml

Citrosept - samburi grapefruit 10ml

30 alte produse din aceeași categorie: