Crema pt masaj relaxant - salvie 500ml Mărește

Crema pt masaj relaxant - salvie 1000ml

Crema pt masaj relaxant - salvie 1000ml

More details

Lei 42.70

  • Masajul a fost folosit din cele mai vechi timpuri atât ca o metodă plăcuta de relaxare cât și în scop terapeutic. Există diverse tipuri de masaj, însa, cele mai cunoscute sunt: masajul de relaxare, masajul terapeutic, masajul facial, masajul anticelulitic, masajul sportiv, reflexoterapia sau alte tipuri de masaj oriental care contribuie la reducerea stresului. Printre beneficiile majore ale masajului se pot enumera : relaxarea profunda a muschilor și tesuturilor, creșterea mobilitatii articulatiilor, îmbunătațirea circulatiei sanguine și a fluxului limfatic, reducerea stresului, diminuarea anxietătii, creșterea elasticitatii și tonifierea pielii, combaterea celulitei, eliberarea toxinelor din organism, diminuarea durerilor de spate, musculare, de cap, ale articulațiilor, întărirea sistemul imunitar.

    Crema pentru masaj salvie este recomandată în masajul efectuat pentru acuze reumatice și articulare, pentru relaxarea musculaturii paravertebrale, calmează inflamațiile articulare și musculare.

    Compozitie: Aqua, Propilen Glycol, Glyceryl Stearate, Steareth25, Ceteareth20, Cetyl Palmitat, Isopropil Myristate, Helianthus Annus Oil, Glyceril Stearate, Triethanolamin, Urea, Carbomer, Salvia Officinalis Oil, Methychloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
    Administrare: Pentru masaj corporal (excepție zona oculară), în special pentru spate și membre. În caz de reacții alergice (prurit, arsură, erupție) se întrerupe imediat tratamentul cosmetic!

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Crema pt masaj relaxant - salvie 1000ml

Crema pt masaj relaxant - salvie 1000ml

Crema pt masaj relaxant - salvie 1000ml

30 alte produse din aceeași categorie: