Supa de varza cu crom, otet si vitamine 60cps Mărește

Supa de varza cu crom, otet si vitamine 60cps

Producator: Casa herba

Supa de varza cu crom, otet si vitamine 60cps

More details

Lei 33.00

 • Cura cu supă de varză este una dintre cele mai cunoscute cure de slăbire, datorită eficientei sale dovedite în timp.  Varza este o legumă cu multiple proprietăți terapeutice. Ea conține vitaminele A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B9, fosfor, calciu, zinc, mangan, cupru, fier și nu are colesterol. Datorită conținutului bogat în vitamine, minerale și clorofilă, Supă de varză capsule restabilește flora intestinală, favorizând metabolismul glucidelor și absorbția oxigenului în celule.  Broccoli are un conținut ridicat de fibre, compuși vegetali care stimulează funcția digestiei. Fibrele previn constipația și mențin nivelul de zahăr din sânge la parametri normali.  Enzimele, izoflavonoidele și acizii organici din compoziția oțetului de mere ajută la îmbunătățirea funcționalității sistemului digestiv și reduc depunerea grăsimilor.  Piperul este considerat unul dintre cele mai sănătoase condimente , având efecte pozitive asupra tractului digestiv. Acesta arde grasimile și scade apetitul.  Leurda sau usturoiul sălbatic are proprietăți depurative, curățind sângele de substanțele toxice.  Cromul este necesar pentru echilibrarea nivelului de zahăr din sânge și pentru metabolizarea macronutrienților.

  Extractele vegetale folosite în Supă de varză Casa Herba (Varză, Broccoli, Leurdă, Piper) susțin funcționarea normală a sistemului digestiv contribuind la menținerea florei intestinale normale, la funcționarea optimă a tranzitului intestinal și ajută la purificarea organismului prin eliminarea apei excedentare și a deșeurilor metabolice nocive. Extractele de piper și oțet de mere din Supă de varză capsule accelerează metabolismul și arderile, ajutând la diminuarea depozitelor de grăsime, iar Leurda susține circulația sangvină, asigurând țesuturile cu oxigenul necesar desfășurării proceselor metabolice. Supă de varză capsule conține bicarbonat de potasiu care ajută la menținerea pH-ului normal la nivelul tractului digestiv. Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților și la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge. Niacina și Vitaminele B2, B1, B6 si B12 contribuie la metabolismul energetic normal. În plus, vitamina B6 din Supă de varză capsule contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor.

  O capsulă conține:

  Varza (Brassica oleracea) extract 10:1 – 65mg, Broccoli (Brassica oleracea ssp.italica) – extract apos cu 4% broccosinolat – 65mg, pulbere de otet de mere, cu 35% acid acetic – 40mg, Usturoi salbatic – leurda (Allium ursinum), extract 18:1 din frunze, cu 2% allicina – 30mg, nicotinamida (cu 16mg Vitamina B3), Piper (Piper nigrum) extract, cu 1,5-2,5% piperina – 10mg, clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6 – 1,40mg), riboflavina (Vitamina B2 – 1,4mg), mononitrat de tiamina (Vitamina B1-1,1mg), clorhidrat de crom hexahidrat (12mcg Cr), cobalamina (Vitamina B12-2,5mcg)

  Administrare: O capsulă de 2 ori pe zi, înaintea meselor principale, cu mult lichid. După cura de 1 lună se ține minim 2 săptămâni pauză, după care se poate relua cura de slăbire.
  Prezentare: Cutie cu flacon de 60 capsule.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Supa de varza cu crom, otet si vitamine 60cps

Supa de varza cu crom, otet si vitamine 60cps

Supa de varza cu crom, otet si vitamine 60cps

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: