Extract de tamarind 30cps Mărește

Extract de tamarind 30cps

Producator: Alevia

Extract de tamarind 30cps

More details

Lei 18.00

 • Având multiple proprietăți pozitive pentru sănătate, tamarindul este folosit pe scara largă în Medicina Ayurvedica pentru probleme gastrice și de digestie precum și cu rol cardio-protector. Este deasemenea utilizat ca și condiment în bucataria din Asia de Sud. Tamarind extract are un conținut bogat în minerale (calciu, potasiu și fier) și vitamine, zaharuri și acizi organici (acidul malic, tartric și mai ales acidul citric). 100 g de tamarind pudră conține 36 % din tiamina , 35 % din fierul , 23% din magneziul și 16 % din fosforul recomandate ca necesar zilnic . Tamarind extract are efect antimicrobian , este un bun antioxidant , eficient în vindecarea rănilor și împotriva diabetului , malariei și astmului. Tamarind extract este recomandat mai ales persoanelor care suferă de afecțiuni digestive sau stomacale, de balonare sau constipație, dar și pentru a menține sănătatea inimii, ca adjuvant în caz de răceală și gripă, fiind o sursa bună de antioxidanti.

  Extractul din frunzele de Tamarindus indica este foarte bogat în acid tartric și polizaharide. Principiile active ale produsului Tamarind extract stimulează digestia, tranzitul intestinal și motilitatea corespunzatoare intestinului, favorizând evacuarea lui fiziologica. Avantajul extractului de tamarind în comparație cu alte plante medicinale laxative este determinat de lipsa pierderilor semnificative de lichide și a colicilor abdominale, de aceea se poate administra și gravidelor, copiilor peste 3 ani și vârstnicilor.

  O capsulă conține:
  300 mg extract de Tamarindus indica
  60 mg extract de alge brune (fucus vesiculosus).
  Administrare: 1 capsulă pe zi, dupa cină. Recomandat în mod special persoanelor cu tranzit intestinal lent. Se administrează sub forma de cură, maximum 3 luni, urmată de 2 săptămâni pauză, după care se poate relua.
  Prezentare: Cutie cu 3 blistere x 10 capsule (30 capsule).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Extract de tamarind 30cps

Extract de tamarind 30cps

Extract de tamarind 30cps

30 alte produse din aceeași categorie: