Extract de paducel 30cps Mărește

Extract de paducel 30cps

Extract de paducel 30cps

More details

Lei 15.00

 • Chimistul Paracelsus considera florile și frunzele de păducel adevarate elixiruri pentru tinerețe și pentru viată lungă. Efectele curative excepționale ale păducelului l-au făcut cunoscut ca planta vieții sau a tinereții vesnice, avănd aceleasi virtuti ca și Ginsengul la asiatici. Bătrânii francezi beau zilnic cel puțin un ceai de păducel, convinși ca le prelungeşte viata cu minimum 10 ani.
  Păducel extract are recomandări multiple, datorate conținutului foarte variat în principii active. Principala componenta activă este acidul crataegic, un compus format din trei acizi organici. Principala recomandare este de protector asupra aparatului cardiovascular, efectele pozitive ale păducelului fiind recunoscute de toți medicii terapeuți. Are efect vasodilatator, în special la nivelul vaselor coronariene și periferice, hipotensiv, tonic-cardiac. Păducel extract este cel mai bun aliat natural al inimii, facând parte dintre remediile cu cea mai mare eficiență în prevenirea și tratarea bolilor cardiace și vasculare, mai ales daca au la bază un substrat nervos.

  Pentru sistemul nervos central, păducel extract actionează ca sedativ, antispasmodic și usor hipnotic. Deasemenea are acțiune bronhodilatatoare, febrifuga și de stimulare a respirației.

  Păducel extract asigură funcționarea normală a sistemului cardio-vascular. Principiul activ reprezentat de flavonoide intensifică fluxul sangvin la nivelul coronarelor, irigația corespunzatoare a miocardului, utilizarea eficientă a oxigenului și energiei. În stari de tensiune psihică asigură activitatea echilibrată a inimii.

  O capsulă conține:
  100 mg extract uscat de păducel (crataegus monogyna)
  Administrare: 1 capsulă pe zi, în timpul mesei fără masticație. Se administrează sub forma de cură, maximum 3 luni, urmată de 2 săptămâni pauză, după care se poate relua.
  Prezentare: Cutie cu 3 blistere x 10 capsule (30 capsule).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Extract de paducel 30cps

Extract de paducel 30cps

Extract de paducel 30cps

30 alte produse din aceeași categorie: