Extract de melissa 30cps Mărește

Extract de melissa 30cps

Producator: Casa herba

Extract de melissa 30cps

More details

Lei 15.00

 • Melissa extract ( roinița sau lămâiță ) are calități sedative datorate, în principal, componentelor din uleiul volatil. Folosite de secole ca un remediu cu efect sedativ, frunzele de melissa se recomandă, în principal, contra tulburărilor nervoase, cum sunt insomnia, isteria, melancolia, astenia, greutațile de concentrare, scăderea memoriei, emotivitate. Calmează tensiunea și stările de anxietate, aducând bună dispoziție, relaxare și un somn liniștit. Efectul său relaxant face din melissa extract un bun remediu pentru durerile de cap și migrene. Frunzele de melissa au și proprietăți de echilibrare hormonală în dereglări ale hipofizei și tiroidei.  Pe lânga efectele sale sedative, melissa extract este recomandat în răceli, febră, combate balonările, durerile de cap, insomniile, migrenele, agitația, durerile de dinți și urechi, tusea, răgușeala și afecțiunile căilor respiratorii (bronșite, astm), colicile gastrointestinale, colitele cronice, dischinezia biliară, amețeli, reumatism, anxietate, hipertensiune, palpitații, tahicardie, tulburări de ritm cardiac, astenie nervoasă, debilitate. Induce o stare de spirit benefică fiind eficientă în combaterea stres-ului, este foarte activă împotriva virusului gripei și a herpesului. Relaxează și atenuează crampele, congestiile, alungă oboseala.  Melissa extract are și o acțiune asupra aparatului reproducător al femeii: emenagog, calmant, relaxant, antispastic, bună în menstruațiile dureroase, neregulate și în tratamentul sterilității la femei. Se poate folosi și de către femeile însărcinate, pentru a calma amețelile, durerile de cap, grețurile.

  Uleiul volatil extras din melissa (lămâiță) este cunoscut și folosit înca din evul mediu în stările de tensiune nervoasă. Melissa extract conferă o bună dispoziție, echilibru sufletesc, relaxare optimă și un somn liniștit. Un sistem nervos echilibrat contribuie la bunul mers al funcțiilor vitale.

  O capsulă conține:
  80 mg extract de frunze de roiniță (melissae folium).
  Administrare: În stări de tensiune nervoasă : o capsulă / zi, în timpul mesei fără masticație. Pentru un somn liniștit : o capsulă înainte de culcare.
  Prezentare: Cutie cu 3 blistere x 10 capsule (30 capsule).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Extract de melissa 30cps

Extract de melissa 30cps

Extract de melissa 30cps

30 alte produse din aceeași categorie: