Extract de goji berry 30cps Mărește

Extract de goji berry 30cps

Producator: Casa herba

Extract de goji berry 30cps

More details

Lei 19.50

 • Goji Berry, denumit și cătină tibetană, se folosea în Tibet cu cel puțin 1700 de ani în urmă. Medicina tibetană folosește fructele de Goji în tratamentul afecțiunilor renale, afecțiunilor hepatice, pentru scăderea colesterolului, scăderea tensiunii arteriale, curăță sângele, pentru psoriazis, alergii, depresii, insomnie, boli grave precum cancerul. Locuitorii din Tibet folosesc Goji pentru longevitate și pentru întărirea sistemului imunitar. Conform celor mai recente studii, Goji Berry este cel mai puternic antioxidant dintre toate alimentele existente.
  Fructele de goji berry conțin minerale precum magneziu, fier, calciu, potasiu, germaniu, cupru sau seleniu, 18 aminoacizi, vitamina A, vitamina B, B2 și B6, vitamina E, polizaharide, acizi grași nesaturați, antioxidanți, fitosteroli și fenoli.

  Polizaharidele din fructele de goji berry sunt renumite pentru proprietățile lor care ajută sistemul imunitar și protejează celulele împotriva mutațiilor genetice. Beta-carotenele cresc acțiunea stimulatoare a interferonului asupra sistemului imunitar, interferonul fiind o componentă puternică de creștere a sistemului imunitar și joacă un rol important în protecția împotriva infecțiilor virale. Cercetările au arătat că fructele de goji berry conțin germaniu organic. Acest germaniu are capacitatea de a lupta împotriva cancerului.

  Fiind atât de valoroase pentru sănătate fructele de goji berry trebuie consumate fie că suntem sănătoși, ca măsură profilactică, fie că suntem bolnavi, ca adjuvant în tratamentul diverselor afecțiuni.

  Fructele de goji berry, cunoscute în orient drept “izvorul vieții veșnice”, sunt foarte bogate în principii active antioxidante. Extractul de goji berry și vitamina C conținute în produs, cresc sinergic capacitatea antioxidantă și contribuie la buna funcționare a sistemului de autoapărare a organismului. Principiile active ale produsului intervin în blocarea acțiunii radicalilor liberi, stimulează sistemul imunitar împotriva infectiilor bacteriene și virale. O capsulă corespunde la 30-35 bucăți de fruct uscat.

  O capsulă conține:
  300 mg extract de Goji Berry
  Administrare: 1 capsulă pe zi, în timpul mesei fără masticație.
  Prezentare: Cutie cu 3 blistere x 10 capsule (30 capsule).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Extract de goji berry 30cps

Extract de goji berry 30cps

Extract de goji berry 30cps

30 alte produse din aceeași categorie: