Extract de ginkgo biloba 30cps Mărește

Extract de ginkgo biloba 30cps

Extract de ginkgo biloba 30cps

More details

Lei 19.50

 • Ginkgo biloba extract, are in compoziție extract din frunze de ginkgo biloba, una dintre cele mai logevive specii de arbori de pe planetă cu origini în China și Japonia, a fost folosit în medicina traditională chineză de mii de ani, pentru stimularea memoriei și îmbunătățirea circulației cerebrale. În Asia, Ginkgo biloba mai este numit și „copacul lui Dumnezeu”, fiind întâlnit pe lânga templele budiste. Cercetările moderne au scos în evidența beneficiile extractului din frunzele de ginkgo biloba pentru sănătate.

  Principiile active ale Ginkgo biloba extract măresc capacitatea de utilizare a oxigenului de către organism îmbunătățind astfel memoria, concentrarea și alte functii cerebrale. Extractul din ginkgo biloba a fost folosit cu eficiența în tratamentul bolii Alzeimer, ateroscleroza cerebrală, demență, depresie, menopauză, stimularea circulației periferice și cerebrale, sindromului raynaud, retinopatie, senilitate, pierderi de memorie pe termen scurt, tinitus, impotență, boli vasculare și vertij.
  Ginkgo biloba extract are deasemenea un puternic exfect antioxidant și poate distruge radicalii liberi formați în organism. Conform teoriei antioxidanților, principala cauza a îmbătrânirii și a bolilor precum cancerul, diabetul, bolile de inimă, sunt radicalii liberi care pot determina mutații la nivel celular. Antioxidanții prezenți în Ginkgo Biloba extract sunt benefici în lupta pentru anihilarea radicalilor liberi.

  In paralel cu îmbunătățirea fluxului sangvin și a protecției împotriva proceselor datorate radicalilor liberi, ginkgo biloba extract reglează metabolismul, optimizează absorbția oxigenului, controlează nivelul colesterolului și împiedică lipirea trombocitelor și formarea cheagurilor.

  Ginkgo biloba extract, prin conținutul de terpenoide și flavonoide care se potențeaza reciproc, stimulează capacitatea de concentrare, memoria, accelerează procesul de găndire. Flavonoidele, prin efectul lor antioxidant contribuie la ameliorarea microcirculației cerebrale și totodată sporește aportul de oxigen și substante nutritive la nivel celular. Previne și întârzie îmbătrânirea celulelor nervoase.

  O capsulă conține:
  80 mg extract din frunze de ginkgo biloba
  Administrare: 1 capsulă pe zi, în timpul mesei fără masticație.
  Prezentare: Cutie cu 3 blistere x 10 capsule (30 capsule).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Extract de ginkgo biloba 30cps

Extract de ginkgo biloba 30cps

Extract de ginkgo biloba 30cps

30 alte produse din aceeași categorie: