Extract echinaceea 30cps Mărește

Extract echinaceea 30cps

Producator: Casa herba

Extract echinaceea 30cps

More details

Lei 13.60

 • Echinacea extract crește capacitatea de apărare a organismului și scade frecvența apariției bolilor. Se recomandă cu deosebire în caz de răceli și boli infecțioase.

  Echinacea extract, inamicul gripei și al infecțiilor, are în compoziție echinacea, unul dintre leacurile de bază ale triburilor de indieni americani, care o foloseau pentru a vindeca tot felul de infecții, boli respiratorii si răni.

  Echinacea ajută organismul în lupta cu bacteriile, virusurile (în special răceli, gripe și virusul herpetic) și ciupercile. Este utilă în caz de infecții respiratorii și genito-urinare, fiind un bun antibiotic natural. De asemenea, Echinacea extract este indicat pentru susținerea sistemului imunitar la pacienții care au cancer, dupa chimioterapie. Având acțiune antitumorală, poate încetini creșterea și diseminarea tumorilor.

  Pe lânga acțiunea imunostimulatoare pe care o manifestă, datorită acțiunilor sale antiseptice, antibacteriene și cicatrizante, echinacea extract este recomandat și în afecțiunile dermatologice, în caz de acnee, herpes, eczeme, psoriazis, în tratarea diverselor răni, ulcerații, înțepături de insecte, plăgi infectate și furuncule. Persoanele care prezintă leziuni ale pielii, mai ales cauzate de infecții bacteriene se pot bucura de efectele benefice ale acestei plante.

  Totodata are efecte tonice, îmbunătățind abilitatea ficatului de a reduce efectele factorilor toxici din mediu. Un reglator hepatic excelent, echinacea ajută la detoxifierea organismului, usurând foarte mult funcția hepatică.

  Echinacea extract este foarte concentrat în principii active și foarte rapid asimilat de către organism.

  Capacitatea de fortificare a sistemului imunitar al echinaceei purpurea este cunoscută de sute de ani. Echinacea extract crește capacitatea de apărare a organismului și scade frecvența apariției bolilor. Se recomandă cu deosebire în caz de răceli și boli infecțioase.

  O capsulă conține:
  25 mg extract uscat de echinaceea purupurea.
  Administrare: 1 capsulă pe zi, în timpul mesei fără masticație. Se administrează sub forma de cură, maximum 3 luni, urmată de 2 săptămâni pauză, după care se poate relua.
  Prezentare: Cutie cu 3 blistere x 10 capsule (30 capsule).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Extract echinaceea 30cps

Extract echinaceea 30cps

Extract echinaceea 30cps

30 alte produse din aceeași categorie: