Extract curcuma 30cpr Mărește

Extract curcuma 30cpr

Producator: Casa herba

Extract curcuma 30cpr

More details

Lei 27.00

 • Originară din Asia de sud-est, India în special, curcuma (sau turmenic) este utilizată de mii de ani în alimentație având importante virtuți terapeutice. Curcumina, principala componenta a produsului Curcuma extract, este un puternic antioxidant, plasând curcuma pe locul 5 într-un top al alimentelor cu acțiune antioxidanta. În medicina tradițională indiană, curcuma este folosită pentru stimularea secrețiilor digestive, ca depurativ al sângelui, dar și pentru proprietățile sale putenic antiinflamatorii. Consumul de curcuma în India este de 1,5 – 2 grame zilnic. Curcuma extract suține funcțiile hepato-biliare, împiedica acumularea grăsimilor și facilitează descompunerea acestora sub acțiunea bilei. În India există de 8 ori mai puține cazuri de cancer pulmonar, de 9 ori mai puține cazuri de cancer de colon, de 10 ori mai puține cazuri de cancer de rinichi. Deși nu a fost stabilită o legatură directa cu consumul regulat de curcuma extract, aceasta poate avea o acțiune preventivă. Curcumina, cea mai importantă dintre substanțele bioactive din curcuma extract, este considerată cel mai puternic antiinflamator cunoscut, având o acțiune asemănătoare cu cea a cortizonului. Ea poate fi folosită ca analgezic pentru a calma durerea asociată cu reumatismul, durerile musculare, menstruale, artrita, tendinita. Curcuma extract protejează articulațiile, ajutând la menținerea integrității acestora și la facilitarea funcționarii lor normale.

  Curcuma extract activează secrețiile digestive, susține funcțiile hepato-biliare, împiedică acumularea grăsimilor și facilitează descompunerea acestora sub acțiunea bilei. Curcumina, cea mai importantă dintre substanțele bioactive din rădăcina de turmeric, protejează articulațiile, ajutând la menținerea integrității acestora și la facilitarea funcționarii lor normale.

  O capsulă conține:
  Turmeric (Curcuma longa), extract uscat din rădăcini, cu 95% curcuminoide – 100mg
  Administrare: 1 capsulă pe zi, în timpul mesei fără masticație, cu o cantitate suficientă de lichid. Se administrează sub forma de cură, maximum 3 luni, urmată de 2 săptămâni pauză, după care se poate relua.
  Prezentare: Cutie cu 3 blistere x 10 capsule (30 capsule).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Extract curcuma 30cpr

Extract curcuma 30cpr

Extract curcuma 30cpr

30 alte produse din aceeași categorie: