Extract de armurariu 30cps Mărește

Extract de armurariu 30cps

Producator: Casa herba

Extract de armurariu 30cps

More details

Lei 15.00

 • Armurariu extract este prețuit datorită efectelor sale în tratarea bolilor de ficat. Silimarina, principala componentă a armurariului este capabilă să regleze, să echilibreze activitatea ficatului. De asemenea, silimarina are proprietăţi antitoxice, fiind folosită în toxiinfecţii alimentare, în intoxicațiile cu medicamente, în intoxicații chimice, în intoxicații cu metale grele sau cu alte substanțe dăunatoare organismului, inclusiv alcoolul. Armurariu extract combate urmările alcoolismului.

  Silimarina este un complex de flavonoide cu acțiune hepatoprotectoare. Fiind un agent hepatoprotector, aceasta acționeaza aproape exclusiv în rinichi și ficat, stimulând dezvoltarea celulelor hepatice, sinteza proteică și capacitatea de regenerare a celulelor. Este un eficient antioxidant deoarece captează radicalii liberi, de asemenea reduce riscul formării calculilor biliari și ajuta digestia, fluidificând și eliminând bila.

  Datorită acestor proprietăți, Armurariu extract se recomandă în special în afecțiuni hepatice: convalescența după hepatite virale sau toxice, hepatită cronică, ciroză hepatică, insuficiență hepatică, dar și în diskinezie biliară, litiază biliară, reflux gastric și balonare, alcoolism, combaterea efectelor adverse ale chimioterapiei, diferite intoxicații, toxiinfecții alimentare cu ciuperci otrăvitoare sau cele determinate de pătrunderea pe cale respiratorie a substanțelor nocive. Armurariu extract este deasemenea și un bun tonic psihic.

  Extractul de armurariu contribuie la menținerea sănătății ficatului și a vezicii biliare, la funcționarea acestora în limite normale și la asigurarea activității de detoxifiere a organismului. Principiul activ (silimarina) ajută la funcționarea ficatului și la regenerarea normală a celulelor sale. Pe lânga rolul de protector hepatic intervine în buna funcționare a aparatului digestiv.
  O capsulă conține:
  60 mg extract uscat de armurariu din care > 70% silimarină.
  Administrare: 1 capsulă pe zi, în timpul mesei fără masticație. Se administrează sub forma de cură, maximum 3 luni, urmată de 2 săptămâni pauză, după care se poate relua.
  Prezentare: Cutie cu 3 blistere x 10 capsule (30 capsule).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Extract de armurariu 30cps

Extract de armurariu 30cps

Extract de armurariu 30cps

30 alte produse din aceeași categorie: