Calciu Coral Complex 60cps Mărește

Calciu Coral Complex 60cps

Producator: Bio Synergie

Calciu Coral Complex 60cps

More details

Lei 25.00

 • CALCIU CORAL COMPLEX BIO-SYNERGIE contine : 73 de minerale + vitamina D 3

  Calciu coral reprezintă un complex de minerale cu structură asemănătoare celei a scheletului uman devenind util în restabilirea echilibr ului mineral şi refacerea pH-ului alcalin al organismului. Calciul coral este formula ideală pentru suplimentarea necesarului de calciu datorită prezenţei acestuia în formă ionică într-un complex de 73 minerale, asigurând o absorbţie superioară formelor tradiţionale de calciu. Calciul coralier de cea mai bună calitate se extrage exclusiv din insula japoneză Okinawa.

  Ceea ce îl deosebeşte de alte forme de Calciu coralier de pe piaţă este atât bogăţia unică trasoare cât şi alcalinitatea lui deosebit de ridicată ceea ce nu numai că îl face foarte bio-disponibil dar şi foarte eficient în reglarea pH-ului organismului şi restabilirea echilibrului mineral.

  Aportul insuficient de calciu şi siliciu favorizează apariţia osteoporozei, perturbă buna funcţionare a inimii şi vaselor sangvine şi pune în pericol dezvoltarea corecta a sistemului osteo-articular la copii.

  Produsul este reocmandat pentru prevenirea rahitismului şi a decalcifierii oaselor, reducerea riscului de osteoporoză, dezvoltarea armonioasă la copii, favorizează creşterea părului şi a unghiilor, iar prezenta siliciului determină strălucirea acestora.

  Administrare:

  Se ia cate o capsula de 3 ori pe zi, dupa masa

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Calciu Coral Complex 60cps

Calciu Coral Complex 60cps

Calciu Coral Complex 60cps

30 alte produse din aceeași categorie: