Calciu Coral 500mg standardizat Mărește

Calciu Coral 500mg standardizat

Producator: Adams Vision

Calciu Coral 500mg standardizat

More details

Lei 23.20

 • Descriere generala

   

  Calciul coral este formula ideală pentru suplimentarea necesarului de calciu datorită prezenţei acestuia în formă ionică într-un complex de 73 minerale, asigurând o absorbţie superioară formelor tradiţionale de calciu. 

  Calciu coral reprezinta un complex de minerale cu structura asemanatoare celei a scheletului uman devenind util în restabilirea echilibrului mineral si refacerea pH-ului alcalin al organismului.

  Calciul coralier de cea mai buna calitate se extrage exclusiv din insula japoneza Okinawa. Ceea ce îl deosebeste de alte forme de calciu coralier de pe piata este atât bogatia unica de oligo minerale trasoare cât si alcalinitatea lui deosebit de ridicata ceea ce nu numai ca îl face foarte bio-disponibil dar si foarte eficient în reglarea pH-ului organismului si restabilirea echilibrului mineral. 

  Calciul contribuie la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului imunitar, la mentinerea sanatatii sitemului osos si la mentinerea sanatatii dintilor.

  Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, la mentinerea sanatatii psihice, a sistemului osos si implicit la mentinerea sanatatii dintilor.

  Continut: 30 cps. de 500mg, fiecare tableta continand 34% Calciu si 1,5% Magneziu

  Administrare: 1 tab. / zi

  Precautii: Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata.Nu depasiti doza zilnica recomandata. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs in cazul in care sunteti insarcinata sau alaptati.

   

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Calciu Coral 500mg standardizat

Calciu Coral 500mg standardizat

Calciu Coral 500mg standardizat

30 alte produse din aceeași categorie: