Melissa 60cpr Mărește

Melissa 60cpr

Producator: Alevia

Melissa 60cpr

More details

Lei 36.50

 • Recomandări

  Asigurarea stării de bine şi a relaxării organismului

   

  Compoziţie per 3 comprimate

  Cyracos® 600mg – Melissa officinalis (Roiniţă extract 5-8:1 din părţi aeriene, cu 7-15% acid rosmarinic). Cyracos este marcă înregistrată Naturex.

   

  Caracteristici

  Melissa sau Roiniţa este una dintre cele mai valoroase plante pentru managementul stresului, asigurarea stării de bine şi a relaxării organismului. Efect benefic în reglarea activităţii sistemului nervos. Acest produs folosește un extract unic, recunoscut la nivel mondial - Cyracos® - obţinut din culturi atent controlate de varietăţi botanice selecţionate de Roiniţă (Melissa Officinalis). Eficienţa sa a fost dovedită prin numeroase studii, care au constatat o diminuare semnificativă a manifestărilor asociate stresului după numai două săptămâni de administrare.

   

  Efecte

  • Ajută la inducerea relaxării și a stării de bine, a confortului psihic, calmului și echilibrului. Susţine somnul profund și odihnitor

  • Contribuie la diminuarea stărilor depresive și anxioase, de neliniște, iritabilitate, nervozitate, hiperexcitabilitate nervoasă

  • Efect benefic în scăderea simptomelor asociate stresului: tensiune psihică, instabilitate emoţională, astenie, tulburări digestive.

   

  Mod de administrare

  Câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.

   

  Precauţii

  A nu se administra femeilor însărcinate, celor care alăptează, persoanelor cu hipotiroidie, celor care folosesc calmante și sedative de sinteză. Conţine lactoză.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Melissa 60cpr

Melissa 60cpr

Melissa 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: