Ginkgo biloba 60mg 100cpr Mărește

Ginkgo biloba cu Magneziu 60cpr

Producator: Alevia

Ginkgo biloba cu Magneziu 60cpr

More details

Lei 26.60

 • Compoziţie:

  Ginkgo biloba 60mg (extract standardizat de 24% flavonoide, 6% lactone terpenice) , 150mg Magneziu ( amestec de citrat si oxid de Magneziu)

   

  Descriere:

  Ginkgo biloba influenteaza benefic circulatia sangvina si vasele de sange, in special la nivelul creierului si membrelor. Este cunoscut pentru sustinerea certa a puterii de concentrare si capacitatii de memorare. Amelioreaza senzatia de ’’maini si picioare reci’’ precum si cea de ’’tiuit in urechi’’. Mai mult este si antioxidant incetinind procesul de imbatranire. Magneziul are efect benefic asupra sistemului nervos si muscular, ajutand la relaxarea organismului. Sprijina buna functionare a sistemului cardio-vascular si mentinerea unor oase puternice. Numar comprimate 60.

   

  Mod de administrare:

  1 comprimat pe zi

   

  Efecte:

  Pentru imbunatatirea capacitatii de concentrare, memoriei si pentru relaxarea organismului, util persoanelor cu tulburari circulatorii periferice (maini si picioare reci), readuce starea de bine persoanelor in varsta, imbunatatind functiile psihice, pentru cei ce au percepţii auditive neplacute (tiuit in urechi) pentru cei care au mult de invatat, incetineste procesele de imbatranire.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ginkgo biloba cu Magneziu 60cpr

Ginkgo biloba cu Magneziu 60cpr

Ginkgo biloba cu Magneziu 60cpr

30 alte produse din aceeași categorie: